Тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова - престояло в киселина повече от 3 месеца

Разследващите са намерили и връзка между убийството на брокерката и това на Юмер Мехмед

27.08.2021 | 18:52 Редактор: Искра Ангелова

ДНК експертиза потвърди, че намерените на бургаските гробища останки са на изчезналата брокерка Теодора Бахлова. Това съобщиха днес на извънреден брифинг от прокуратурата в Бургас. Разследващите са намерили и връзка между убийството на брокерката и това на 28- годишния Юмер Мехмед, разкрито преди дни.

Тялото на брокерката Теодора Бахлова беше открито на парчета, заровено в бургаските гробища. Беше направена ДНК експертиза. 

"Останките, открити на територията на гробищен парк Бургас, са именно на Теодора Бахлова. Към настоящия момент е повдигнато обвинение за убийството на Теодора Бахлова, отново на Станимир Рагевски. Тялото е било повече от три месеца, престояло в киселина", каза Йовита Григорова.

"Предполагаме, че убийството е извършено в деня на изчезването, след което тялото на убитата е положено в бидон, използван е силно корозиращ разтвор", коментира директорът на МВР - Бургас Калоян Калоянов.

Бизнесменът Станимир Рагевски е вече обвивен за убийството на 28- годишния Юмер Мехмед, чието тяло беше открито разчленено е изхвърлено в чували до езерото Вая. Убийствата са извършени по идентичен начин, съобщиха от прокуратурата. 

Привлечен като обвиняем за укривателство е Диян Дичев, който до този момент беше само свидетел по делото. В стопанисвано от него заведение във военния клуб в Бургас е открит пистолетът, с който е убит Юмер. Дъщерята на Теодора Бахлова беше категорична, че има връзка между двете убийства, още когато откриха останките от трупа на Юмер.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК