fallback

Християна Радоева: Трябваше да намерят Юмер разчленен, за да потърсят истината за майка ми

Жената е категорична, че ще съди полицията

12.08.2021 | 13:43 Автор: Елеонора Танева

След зловещата находка в тресавище в езерото "Вая", дъщерята на изчезналата брокерка Теодора Бахлова не вярва, че майка й ще бъде открита жива. 

"Надявам се убиецът на майка ми да влезе в затвора, нищо повече. От полицията нищо не казват. Трябваше това момче на да го намерят разчленено, за да се случи нещо с майка ми. Ще съдя полицията, че не си е свършила работата. Ще искам доживотна присъда за убийците на майка ми", заяви трепереща и през сълзи Християна Радоева.

Тя продължава да твърди, че майка й е имала бизнес отношения с арестувания бизнесмен Станимир Рагевски. Той беше задържан за зловещото убийство на 28-годишния Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Късно снощи криминалисти са открили тялото на изчезналия на 4 август мъж. Трупът е бил разчленен, поставен в четири чувала и изхвърлен в тресавище в езерото "Вая" в Бургас.

За отвличането на Юмер е задържан бизнесменът Станимир Рагевски, но за фактическия извършител на убийството се разследва неговия готвач Данаил, който е работил в заведение на бизнесмена. Разследващите търсят връзка между убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова. Очаква се Прокуратурата да даде повече информация по заплетения случай.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Криминално
fallback