Майка изчезна безследно през октомври, преди дни – и неин приятел. Има ли връзка?

Християна Радоева подозира, че с майка ѝ се е случило най-лошото

10.08.2021 | 14:03 Редактор: Здравко Черкезов

Дъщерята на изчезнала преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова от Бургас призова властите да възобновят разследването, след като преди дни в града изчезна и млад мъж – част от бандата на Митьо Очите. Последва арест на бизнесмена Станимир Рагевски. Християна Радоева, която издирва майка си безуспешно почти година, има връзка между двата случая.

Теодора Бахлова изчезва през октомври от Бургас и оттогава от нея няма и следа. Дъщеря ѝ подозира, че с майка ѝ се е случило най-лошото. 

"Майка ми няма как да се укрие или самоубие. Подозирам, че някой е извършил нещо спрямо нея – дали убийство, дали покушение, дали е отвличане…", смята Християна Радоева.

Теодора е имала бизнес с недвижи имоти в Лондон. Преди година се прибира в Бургас и изчезва безследно. Преди дни изчезва и още един мъж от Бургас – Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Последва арест на бизнесмена Станимир Рагевски. Християна намира връзка между двата случая. 

"Станимир пък е близък приятел на майка ми или поне беше. Имали са бизнес отношения. Много е малък шанса през 10 месеца един и същи човек да има общо с двама изчезнали по абсолютно идентичен начин хора",  категорична е дъщерята на изчезналата Теодора.

От МВР казаха за Bulgaria ON AIR, че се проверяват всички версии, включително и дали има връзка между двата случая. 

"Информацията, която ми дадоха от полицията, е че няма достатъчни данни за извършено престъпление. Аз по-голямо престъпление от изчезнал човек или убит човек не виждам да има", подчерта Християна.

От прокуратурата заявиха, че по случая с изчезналия Юмер има образувано досъдебно производство за отвличане.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Наглите се завръщат за да отклонят вниманието на ПРОКУРАТУРАТА И мвр ОТ МИНАЛОТО на Бойко Борисов .Колкото откриха отвлечения Янек преди това имаше еднамайка така също за писледните 10 двама души с един същ почерк на похитители от Бургас . Сигнализирай за неуместен коментар