Християна Радоева: Трябваше да намерят Юмер разчленен, за да потърсят истината за майка ми

Жената е категорична, че ще съди полицията

12.08.2021 | 13:43 Редактор: Елеонора Танева

След зловещата находка в тресавище в езерото "Вая", дъщерята на изчезналата брокерка Теодора Бахлова не вярва, че майка й ще бъде открита жива. 

"Надявам се убиецът на майка ми да влезе в затвора, нищо повече. От полицията нищо не казват. Трябваше това момче на да го намерят разчленено, за да се случи нещо с майка ми. Ще съдя полицията, че не си е свършила работата. Ще искам доживотна присъда за убийците на майка ми", заяви трепереща и през сълзи Християна Радоева.

Тя продължава да твърди, че майка й е имала бизнес отношения с арестувания бизнесмен Станимир Рагевски. Той беше задържан за зловещото убийство на 28-годишния Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. Късно снощи криминалисти са открили тялото на изчезналия на 4 август мъж. Трупът е бил разчленен, поставен в четири чувала и изхвърлен в тресавище в езерото "Вая" в Бургас.

За отвличането на Юмер е задържан бизнесменът Станимир Рагевски, но за фактическия извършител на убийството се разследва неговия готвач Данаил, който е работил в заведение на бизнесмена. Разследващите търсят връзка между убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова. Очаква се Прокуратурата да даде повече информация по заплетения случай.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
Димитър Славев
преди 2 години
До колкото съм запознат,не може да бъде повдигнато обвинение за убийство,при липса на труп!?Дори при направени самопризнания!А до колкото разбрах,въпросните самопризнания са за убийството на откритото момче? Сигнализирай за неуместен коментар