Видео разкри ужасяващия удар, причинил смъртта на Милен Цветков

Джипът, управляван от Кристиан Николов, връхлита с висока скорост колата на журналиста

21.04.2020 | 14:51 Редактор: Тодор Петров

Във Facebook се появи видео, което показва смъртоносния удар на столичния булевард "Черни връх", причинил смъртта на телевизионния водещ Милен Цветков. Тежкият инцидент като по чудо се е разминал без повече жертви. На кадри от охранителна камера на една от сградите на кръстовището на улица "Хенрих Ибсен" и булевард "Черни връх'' се вижда как сблъсъкът става буквално на сантиметри от група хора, които пресичат на зелен светофар.

На видеото, разпространено в социалните мрежи, се вижда и как Милен Цветков спира, за да изчака на червено, когато в него с висока скорост се врязва джип. В следващия момент връхлита без никакъв спирачен път джипът, управляван от дрогирания 22-годишен Кристиан Николов.

Задържан и с повдигнати обвинения е 22-годишният Кристиан Николов, който е шофирал с несъобразена скорост и под въздействието на наркотици. В ареста е и приятелката на Николов, която е била в джипа по време на инцидента, но е избягала, а впоследствие отказва съдействие на разследването. 

Задържани са и майката на Кристиан – Десислава Николова, както и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги, който също е бил в джипа. Днес майката на Кристиан беше освободена под парична гаранция от 100 хил. лв, след като и тя получи обвинение. 

По-рано днес премиерът Бойко Борисов също коментира трагедията, сполетяла известния телевизионен водещ. 

"Трябва да се помисли за много по-тежка санкция за употребилите наркотици. Много тежък, гаден, нещастен инцидент. Много бързо трябва да се промени законодателството", заяви Борисов. 

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обаче припомни, че в края на миналата година именно от ГЕРБ са предложили намаляване на присъдите за дрогираните, които са седнали зад волана.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Дано да си получи заслуженото наказание, а не като случаят с удареното детенце от джип, съдът реши,че детето се е ударило в джипа! Сигнализирай за неуместен коментар
3
2 rate up comment rate down comment 0
ФИРМИТЕ И ДАНЪЦИ
преди 3 години
ФИРМИТЕ И УКРИТИТЕ ДАНЪЦИ ОТ ДЕПУТАТ НА ГЕРБ Е ЯСНО Сигнализирай за неуместен коментар
2
3 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Ужас! Това е трагедия! Нелепо и несправедливо... Вижда се още колко по-страшно можеше да е! Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 0
Този
преди 3 години
Този надрусания е можело да размаже поне още 10 човека... Сигнализирай за неуместен коментар