Намушкаха момиче в нощния влак Пловдив-Варна

Пострадалата е настанена в болница в тежко състояние

24.11.2019 | 12:45 Редактор: Юлия Христова
Намушкаха момиче в нощния влак Пловдив-Варна

Момиче от Варна беше намушкано с нож от 21-годишно момче във влак, пътуващ от Пловдив към морската ни столица. Пострадалата е на 20 години. Тя е с прободни рани в областта на главата, гръдния кош и бедрото. Инцидентът се е случил около 2 часа тази нощ.

Момичето е прието в болница в Стара Загора в критично състояние. Към момента е без опасност за живота. Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като е с две срязани сухожилия. 

По непотвърдена информация - момчето притеснявало неколкократно момичето. След като тя успяла да го прогони веднъж, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал агресивно, което довело до изваждането на нож от страна на жената. 

Извършителят успява да я обезоръжи и нанася прободни рани. Случаен пътник започва да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от гарата в Стара Загора, намалил скоростта, а 21-годишният пловдивчанин скочил от него. 

След него скочил и третият пътник, който успял да го задържи, преди намесата на полицията. В момента момчето се намира в психиатричната болница в Раднево.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК