Марсела Темер - първата дама, която Бразилия не може да си позволи

Красавицата нашумя покрай връзката си с 75-годишния Мишел Темер, заел поста на Дилма Русеф

01.06.2016 | 11:55 Редактор: Мария Аладжова
Марсела Темер - първата дама, която Бразилия не може да си позволи

След импийчмънта на бразилския президент Дилма Русеф южноамериканската република вече си има нова първа дама, а именно - Марсела Темер, бивш модел, който поразява бразилците не само с красотата си, но и с апетитите си към разкошния живот.

В страната си Темер е наричана "бразилската Карла Бруни". Красавицата е на 33 или с 42 години по-млада от съпруга си Мишел Темер, който зае мястото на Русеф в началото на май.

Медиите зад океана нееднократно са пълнили страниците си с дописки за връзката на Марсела и Темер, като моделът често е била замесвана в скандали, свързани с разхищение на пари за лични цели. 

Критиците обвиняват 75-годишния адвокат и политик за това, че е похарчил милиони долари от държавния бюджет за най-различни подаръци за младата си жена, от немислимо скъпи рокли, до луксозни автомобили и жилища.

Мнозина считат, че страната, която и без това изразходва огромни средства за организацията на Летните олимпийски игри тази година, не може да си позволи да издържа толкова разточителна първа дама, независимо от ефектната ѝ външност.

/Снимка: Wikimedia Commons/