Рецепта за бърза чабата с масло и подправки

Трябват ви само 20 минути

11.09.2025 • 16:07 Редактор:
Сподели във Facebook Изпрати в Mesanger Изпрати в Mesanger
Всеки може да си я приготви.
Всеки може да си я приготви.

Споделяме с вас рецепта за чабата (чиабата) с чесново масло. Всеки може да си я приготви вкъщи бързо и лесно.

Необходими са ви:

  • 1 брой хляб чабата
  • 125 грама меко масло
  • 5 стрити скилидки чесън
  • 3 супени лъжици нарязан пресен магданоз
  • шипка сол
  • 1/2 чаена чаша настърган пармезан

Приготвяне:

В купа комбинирайте маслото, чесъна, магданоза, пармезана, солта. Много добре разбъркайте с помощта на вилица. 

Оставете сместа за около 5 минути, за да се свържат добре съставките. 

Разрежете хляба на 2 по дължината.  Намажете всяка половина с чесновото масло (всичкото). 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay


  • Последни
  • Четени
Любопитно виж всички Виж всички
Четени виж всички Виж всички
Последни новини виж всички Виж всички