Хороскоп за всички зодии за периода 6 - 12 май

Редовни парични постъпления за Везните

06.05.2024 | 11:45 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за всички зодии за периода 6 - 12 май

Овен

Всички инициативи ще се окажат успешни, но най-вече дългосрочните споразумения. Ще можете да направите уговорките си така, че да ги променяте в процеса на изпълнението. Запознавайте се подробно със съдържанието на договорите, които подписвате. Много е вероятно да попаднете на умишлено поставена уловка, целяща да нанесе вреди. Ако очаквате финансови постъпления, то ще ги получите в последните дни от седмицата.

Телец

Обичайно не сте прекалено емоционални, но на моменти лесно се поддавате на провокации. През тази седмица трябва да сте изключително предпазливи спрямо самите себе си. Твърде често ще се намира някой, опитващ се да навлиза в личното пространство и да въздейства върху настроението ви. Успеете ли да запазите спокойствие, ще запазите и силата на разума, и силата на интуицията си, което означава, че няма да станете жертва на нечия враждебност.

Близнаци

Концентрацията няма да е най-силното ви качество. Напротив, ще сте твърде разсеяни, твърде хаотични, бъбриви, общителни, но и непредпазливи. Аналитичните ви способности изобщо няма да са на ниво и ще ви е много трудно да разпознаете вярната информация от заблуждаващата, да „отделите зърното от плявата“.

В този ред на мисли е желателно да отложите важните решения, да споделяте съмненията само с близките си и да избягвате разговорите на лични теми със събеседници, които не са доказали, че можете да им се доверявате.

Рак

От съществена важност в следващия период е да цените труда си. Твърде често ще ви молят за помощ, но не всички, търсещи съдействие, действително ще са в нужда. Част от тях просто ще се опитват да ви манипулират и използват за своя сметка. Когато го осъзнаете, ще се почувствате засегнати, но ще е твърде късно да промените ситуацията. Така че, преди да се съгласите с каквото и да било, помислете доколко конкретната молба е обективна.

Лъв

Разпределете силите и времето си и действайте с равномерно темпо. Тайната на успеха в предстоящия период е малко нелогична, но пък ще е ефективна. Започнете и довършете най-лесните занимания, а след това поетапно преминавайте към по-трудните. Проявете последователност, постоянство и избирателност. Не разпилявайте капацитета си към няколко задачи едновременно. Само така ще успеете да довършите задачите си в определения срок и да получите уговорения приход.

Дева

Обмисляйте задълбочено всички финансови сделки, към които имате намерение да се насочите. Не се изкушавайте от обещания за бързи и несметни печалби. Вероятността да попаднете под вредното въздействие на мошеници е напълно реална, а дали ще го избегнете или не, зависи изцяло от инстинкта ви за самосъхранение. Не бързайте с дългосрочните инвестиции, скъпите покупки и придобиването на недвижими имоти. Направете го едва след като сте придобили ясна представа за реалните нива на борсовите операции.

Везни

Паричните ви постъпления може да не са на големи суми, но пък ще са редовни. Направете подобен предварителен списък на придобивките, с които бихте желали да се снабдите и започнете да ги приоритизирате по метода на изключването. Отделете няколко, които са наистина важни, но ще са на стойност половината или малко повече от очакваните финансови приходи. Така ще получите двоен ефект. От една страна ще сте задоволили желанията си, а от друга – ще разполагате с финансови резерви, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Съществените въпроси, с които ще се наложи да се занимавате в предстоящия период ще са в две направления. Ще трябва да преодолеете няколко затруднения от професионално естество и поне една сложна задача, ориентирана към разпределение на имоти или наследство.

Няма да получите желаните резултати от първия път, така че заредете се с търпение и действайте по пътя на логиката, а не под напора на емоциите. Навикът ви да се „палите“ при всяка несполука и да реагирате „на въпреки“, което ще рече на инат, обикновено предизвиква непоправимо лоши резултати.

Стрелец

Осъществяването на част от замислите ви ще е свързано с известен риск. Отнася се не само до служебните, но и до личните занимания. В случай, че сте обмислили детайлите, то направете съответните крачки. Стремете се към минимизиране на загубите, а не към повишаване на печалбите.

Ако всичко сте „изчислили“ правилно, ще получите евентуално предполагаемите приходи, но не веднага и може би дори с известно закъснение. Осигурете си достатъчно дълги срокове и периоди за осъществяване на предстоящи задачи, заложени именно на тези постъпления.

Козирог

Бързият напредък с новите начинания зависи до голяма степен от психическото ви състояние. Трябва да сте спокойни, уверени в себе си, да знаете, че нямате неизпълнени обещания и недовършени ангажименти. При тези обстоятелства е задължително да финализирате всички задачи, които все избутвате назад, не защото са ви трудни, а защото са ви неприятни. Знаейки, че веднъж завинаги са останали зад гърба ви, ще можете да следвате вдъхновението и да разпределите силите си по най-правилния начин.

Водолей

Наблюдавайте и оценявайте събитията около себе си. Придържайте се към обстоятелствата с идеята да се възползвате максимално от тях. Правилната тактика за предстоящия период е да сте комбинативни, а не креативни, изпълнителни, а не активни, да се включвате в изпълнението на чуждите предложения и да оставите вашите собствени за по-подходящ момент. Приходите ви ще зависят почти изцяло от външни фактори, при това субективни. Анализирайте поведението на шефа, колегите и други партньори, реагирайте по начин, който не би ви създал врагове.

Риби

Творческият ви потенциал е силен, а обстановката около вас ще е благоприятна, за да представите идеите си пред достатъчно широка публика. Проявете инициатива и действайте смело. Колкото и странни да ви изглеждат собствените ви хрумвания, ще получите и одобрение, и варианти за спонсорство. От съществено значение е да запазите усещането си за реалност. Не позволявайте на задоволството, което ще ви изпълни да ви заблуди и направи безразлични към собствените ви грешки. Показвайки, че сте „стъпили здраво на земята“ ще спечелите още повече симпатии.

Какво ще правиш на 9 юни?

Ще отида до мола.
17%
Ще изляза с приятели.
30%
Ще се настройвам за Европейското.
52%
Общо 555 гласа

Снимка: pixabay