Най-щастливите дни за зодиите през май

Новолуние в Телец, Юпитер преминава в Близнаци

03.05.2024 | 12:00 Редактор: Искра Ангелова
Най-щастливите дни за зодиите през май

Месец май ни носи много хубави пролетни емоции и почивка. Но кога е най-подходящият ден да предприемем следващото си начинание?

Най-щастливият ден от месеца за Овен през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Луната в Стрелец носи големи награди за предишна работа, тъй като се издига във вашия дом на късмета. Това ще бъде проект, идея или жизнен път, в който сте инвестирали енергията си, надявайки се да постигнете по-голяма финансова свобода и изобилие.

Създайте пространство, за да видите къде са вашите мечти в процес на сбъдване - дори и да изглеждат малко по-различно от очакваното. Само няколко дни след пълнолунието в Стрелец, Юпитер преминава в Близнаци за следващата година, подчертавайки важността на комуникацията.

Използвайте това време, за да помислите върху онова, което искате да продължите да проявявате, за да можете да работите изцяло със силата на думите си.

Най-щастливият ден от месеца за Телец през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Юпитер за първи път влезе във вашия зодиакален знак през 2023 г. Оттогава работите, за да разширите своята перспектива и визия за живота, така че да можете да се чувствате по-сигурни и да поемете нови възможности. Докато Юпитер започва да се движи през последните градуси на Телец, има нов начин за приближаване до успеха, който започва да достига резултати. През това време си позволете да се гордеете с начина, по който сте се развили заедно с новите рискове, които сте успели да поемете.

Прегръщайки енергията и уроците на Юпитер в Телец, Новолунието в Телец ще настъпи във вторник, 7 май, което ще ви позволи да вземете всичко, което сте спечелили, и да стартирате живота си в нова вълнуваща посока. Обърнете внимание на идеите и мечтите, които сте си позволили да реализирате напоследък, тъй като има злато в талантите, които притежавате.

С настъпването на Новолунието е време да започнете нещо ново, независимо дали е страничен бизнес, нова програма за обучение или кариера. Доверете се на вашите идеи и ги гледайте как прерастват в изобилния живот на вашите мечти.

Най-щастливият ден от месеца за Близнаци през май 2024 г.: събота, 25 май 

Юпитер, планетата, известна с това, че дарява късмет и изобилие, като същевременно разширява живота ви по най-добрите възможни начини, ще премине в Близнаци в събота, 25 май. Юпитер е най-голямата планета в Слънчевата система. Поради това, каквато и област от живота ви да докосне, ще изпитате безкраен растеж по време на тази фаза.

Вашият зодиакален знак, Близнаци, ще ви помогне да живеете все по-добре и по-добре, представлявайки огромно подобрение в това как прекарвате дните си и как гледате на възможностите, които ви заобикалят. Отделете време, за да помислите върху значението на Сатурн в Риби, разкривайки потенциал за кариера точно когато Юпитер преминава в Близнаци.

Водени сте да видите, че това, което искате да проявите в кариерата си, ще стане възможно благодарение на личния растеж, на който се отдавате. Ще има промени по пътя ви, заедно с рискове, които са свързани с по-дълбокото възприемане на вашата автентичност. Не забравяйте, че няма да се сблъскате с нищо, което правите, ако то също не ви води там, където трябва да бъдете.

Най-щастливият ден от месеца за Рак през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Юпитер, най-щастливата планета в зодиака, е в Телец от 2023 г., помагайки за разширяване на общността, която ви заобикаля, и изпълнявайки няколко желания по пътя. През това време вие преминахте през огромен период на трансформация, докато Плутон премина през последните си етапи в Козирог, но с началото на 2024 г. вие се опитвахте да разберете какво искате за себе си и живота си.

Тъй като времето на Юпитер в Телец приключва, е време да се представите отново на света и наистина да оставите миналото зад гърба си. Във вторник, 7 май, само няколко седмици преди Юпитер да премине в Близнаци, ще има щастливо новолуние в Телец, което ще отбележи началото на нова глава в живота ви.

Вместо да се чувствате сякаш винаги сте опората или идеята за другите, ще има шанс да се възползвате от ресурсите, които ви заобикалят, помагайки ви да постигнете по-голямо изобилие - и по-ясен план за бъдещето. Никога не подценявайте хората около вас или факта, че заслужавате другите да се покажат за вас по начина, по който вие сте за тях.

Най-щастливият ден от месеца за Лъв през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Енергията през май е свързана изцяло с кариерата ви. Въпреки че има известна подготовка, която включва търсенето на нова позиция или стартирането на някакъв бизнес, вие също трябва да осъзнаете, че вече имате всичко необходимо, за да постигнете успех. През май ще откриете важен момент в професионалния си живот, който не само ще подобри финансите ви, но и репутацията ви.

Новолунието в Телец във вторник, 7 май, блести като фар на надежда във вашия сектор на кариерата. Въпреки че тази енергия може да представлява научаване за увлекателна позиция или кандидатстване за нова - тя може също така да доведе до приключване на вашата кариера в образованието и да започнете да навлизате на работното място.

Доверете се, че вселената е на ваша страна тук и не забравяйте, че за да получите живота, който искате, ще трябва да разширите ума си, за да включите възможности, които преди не сте обмисляли.

Най-щастливият ден от месеца за Дева през май 2024 г.: събота, 25 май 

В събота, 25 май, Юпитер ще премине в Близнаци, започвайки изключително доходоносен период в професионалния ви живот. Юпитер благославя живота ви с финансово изобилие, по-голяма удовлетвореност, нови възможности и късмет, информира az-jenata.bg.

Колкото и да имате други области в живота си, върху които се фокусирате в този момент, опитайте се да създадете пространство за размисъл върху професионалните си цели, тъй като колкото по-наясно сте какво искате – толкова по-лесно ще бъде да ги проявите. Юпитер в Близнаци носи не само късмет, но и множество положителни промени.

Не можете да постигнете успеха, който искате, като правите същите стари неща, така че е време да прегърнете тази промяна. Където и да ви насочи Юпитер през това време, ще бъде за ваша полза, но също така вероятно ще бъдете доста заети. Подредете ситуациите в живота си сега, за да можете напълно да инвестирате в кариерата и финансовия си успех през следващата година.

Най-щастливият ден от месеца за Везни през май 2024 г.: събота, 25 май 

Вече знаехте, че тази година ще бъде една от най-щастливите и най-трансформиращите в последно време благодарение на възлите на съдбата, които се завръщат във Везни и Овен – но това е и заради Юпитер.

Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, давайки тласък на цяла нова ера от живота ви. Тази част от вашата карта управлява пътуването, образованието, духовността, изобилието и късмета. С Юпитер тук за цяла година, това също ще бъдат основните теми, които възникват. Южният възел във Везни работи по своята магия, за да бъде катализатор за личен растеж и това е, което полага основата за изобилието, което Юпитер ще донесе в живота ви.

Тъй като Юпитер се премества в Близнаци, рискуването няма да изглежда толкова страшно. Вместо това ще развиете жажда за експанзивен и изпълнен с приключения живот. Всичко това означава да ви отведем на нова територия, където можете да осъзнаете, че сте притежавали силата през цялото време, за да създадете живота на мечтите си.

Най-щастливият ден от месеца за Скорпион през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Пълнолунието в Стрелец в четвъртък, 23 май ще се случи във вашия дом на финансите, което ще ви донесе големи награди за цялата упорита работа, която сте вършили. Енергията на Стрелец управлява финансите и самочувствието, като ви насърчава да вярвате, че това, за което мечтаете, може да стане реалността, която живеете. Въпреки това Пълнолунието води до реализиране на ситуации, така че независимо дали става въпрос за повишение на заплатата или неочакван паричен подарък, най-накрая ще почувствате, че сте тръгнали в правилната посока.

Точно след пълнолунието в Стрелец, Юпитер ще премине в Близнаци в събота, 25 май, насочвайки фокуса ви към положителните трансформации, които се опитвате да проявите в живота си. Близнаците управляват прераждането в живота ви и поради това ще бъдете принудени да се съсредоточите повече върху това, което искате, а не върху всяко задължение, което чувствате за това как трябва да живеете живота си.

Промяната винаги е точно това, от което се нуждаете, за да проявите всичко, което се надявате да постигнете.

Най-щастливият ден от месеца за Стрелец през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Пълната луна в Стрелец ще озари вечерното небе в четвъртък, 23 май, давайки ви шанс да помислите върху личното си развитие и точно докъде сте стигнали. Идеята, че сте били в състояние на подготовка през последните шест месеца, е важно напомняне, че за да привлечете живота, който искате, първо трябва да станете човекът, който може да го живее.

Юпитер ще премине в Близнаци в събота, 25 май, само няколко дни след пълнолунието в Стрелец. Това ще насочи фокуса ви върху разширяването на вашите романтични връзки и ще ви помогне да научите повече за вида любов, който искате и заслужавате. Да се чувствате като най-доброто си аз ще бъде наложително при работата с енергията на Юпитер, защото трябва да знаете колко струвате, преди Вселената най-накрая да изпълни обещанията си към вас. 

Най-щастливият ден от месеца за Козирог през май 2024 г.: събота, 4 май 

Плутон във Водолей ще бъде ретрограден в четвъртък, 2 май, помагайки ви да се докоснете до мечтите си за това как да генерирате по-голямо финансово богатство. Енергията на Водолея управлява не само въпросите на финансите, но и самочувствието, което винаги е основата за по-голямо изобилие. Плутон обаче е известен като господаря на подземния свят, чиято мисия е да извади наяве всичко, което преди е било скрито.

Независимо дали това ви помага най-накрая да се справите с чувството си за достойнство или ви дава увереност да се включите в нова бизнес идея, приветствайте това, което се появява, защото е за ваше по-добро. Към края на май, в събота, 25 май, Юпитер се премества в Близнаци и носи невероятно чувство на решителност.

Докато се фокусирате над успеха си и върху това как се чувствате в живота си, Юпитер ще ви помогне да вземете всичко, което възниква заради ретрограден Плутон. Ще можете да се взрете дълбоко и да получите решимостта, необходима за постигане на успех. Вие наистина сте изобилие от идеи, но докато не започнете  да работите за тях, никога няма да разберете колко много късметът всъщност ръководи всяка ваша стъпка.

Най-щастливият ден от месеца за Водолеите през май 2024 г.: събота, 4 май 

Животът в изобилие не се намира само в банковите ви извлечения, но и в това как се чувствате. За да разберете напълно какво ще ви донесе това усещане за изобилие, вие също трябва да разберете своята истина. В четвъртък, 2 май, Плутон във Водолей ще бъде ретрограден, помагайки ви да проучите какво означава да живеете своята истина и как тя се е променила в последно време.

Прегръщайки това, което възниква с Плутон във Водолей по време на неговото ретроградно пътуване, вие ще разберете по-добре какви промени ще ви помогнат да култивирате живота, който търсите. Въпреки че сте обречени на професионален успех, също е време да започнете да се фокусирате върху това как щастието и взаимоотношенията играят роля в това. Може да откриете, че трябва да направите някои промени в живота си, за да можете наистина да живеете живота в изобилие.

Най-щастливият ден от месеца за Риби през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

В четвъртък, 23 май, Пълнолунието в Стрелец достига своя връх, което носи момент на признание и успех на вашите професионални мечти. В това пространство най-накрая ще достигнете определен връх в кариерата си, но това в никакъв случай не означава, че ви очакват още. Стрелецът ви помага да намерите професионално изобилие, като ви моли да изследвате нови хоризонти и по-дълбокия смисъл на това, което се чувствате призвани да преследвате, докато се опирате на това, което ви води, за да знаете как точно да проявите повече изобилие в живота си.

Точно след Пълнолунието в Стрелец, Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, носейки възможности за преместване или пътуване за вашата кариера. Тук има дълбока връзка между финансовия успех, който ще постигнете през 2024 г., и разширяването и изобилието, които ще изпитате в дома си. Юпитер ще донесе растеж в тази област от живота ви; всичко, което трябва да направите, е да запомните, че животът, който искате, ви очаква най-накрая.

Снимка: Pixabay