Селин Дион се надява на чудо и призна, че не е победила болестта

Певицата сподели мислите си относно завръщането ѝ към музиката

26.04.2024 | 10:24 Редактор: Вяра Димова
Селин Дион се надява на чудо и призна, че не е победила болестта

56-годишната певица Селин Дион говори открито за живота си със заболяването "синдром на схванатия човек" и сподели мислите си относно завръщането ѝ към музиката в ново интервю за френския "Vogue".

"Не мога да отговоря категорично на този въпрос. В продължение на четири години си казвам, че няма да се завърна, чудя се дали съм готова или не. В момента, както нещата се развиват, не мога да застана пред вас и да ви дам точен период, в който ще се завърна. Не знам, тялото ми ще ми каже. От друга страна, не искам да седя и да чакам", казва Дион.

Тя допълни, че ѝ е трудно да живее ден за ден.

"Работя всеки ден, но на следващия ден ми е още по-трудно. Утре е друг ден. Но има едно нещо, което никога няма да изгубя, и това е волята. Това е страстта. Това е мечтата. Това е отдадеността", сподели тя.

През 2022 г. Дион разкри в социалните мрежи, че е диагностицирана със синдром на схванатия човек. Това е рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да причини изтощителни мускулни спазми и засяга централната нервна система, по-специално гръбначния и главния мозък.

"Не съм победила болестта, все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудо, начин да се излекувам чрез научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с нея", обясни певицата.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС