"Daily Mail": Анджелина Джоли обвини Брад Пит, че я изтощава финансово

Източници на актьора твърдят друго

19.04.2024 | 17:22 Редактор: Вяра Димова

Конфликтът между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава. Този път журналистите на "Daily Mail" се сдобиха със съдебни документи на звездите, от които излязоха нови подробности. По този начин адвокатите на Анджелина Джоли обвиняват Брад Пит, че се опитва да я "изтощи финансово" и да "изсмуче целия сок от нея" чрез развод

Въпреки това, журналистите твърдят, че актрисата не само не е излязла на червено, но и е успяла да увеличи капитала си след раздялата с бившия си съпруг.

На съвсем друго мнение са източниците на Брад Пит. Според тях 60-годишната холивудска звезда "се е нагърбил да подкрепя Анджи и да ѝ помага финансово".

След раздялата им 48-годишната Джоли е получила от Пит милиони под формата на заеми, издръжка за деца и процент от имота, който е в основата на спора – Chateau Miraval. Разследването на "DailyMail" разкрива, че връзката на Джоли с Пит далеч не е довела до намаляване на средствата ѝ, а ѝ е помогнала да се обогати с близо 100 млн. долара.

Тези пари са дошли от заеми, издръжка на деца, подаръци и милионите, които е спечелила от продажбата на 50-процентния си дял в имота, който е в основата на спора – Шато Миравал – десет процента са подарък от Пит.

Бившият френски дом на двойката – зашеметяващо имение и лозе с площ 1200 акра – струваше 60 млн. долара, когато го купиха през 2008 г. Сега, благодарение на усилията и инвестициите на Пит в бизнеса, то струва зашеметяващите 164 млн. долара.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС