Брад Пит обвини Анджелина Джоли за гневното писмо на сина им

19-годишният Пакс описва актьора като "ужасен и презрян човек"

08.01.2024 | 09:07 Редактор: Искра Ангелова
Брад Пит обвини Анджелина Джоли за гневното писмо на сина им

Брад Пит обвини Анджелина Джоли, че е подтикнала сина им да извърши унизително действие. Става въпрос за наскоро появилото се в онлайн пространството писмо, в което 19-годишният Пакс описва Брад Пит като "ужасен и презрян човек“ и обвинява баща си, че "превръща живота на семейството в ад".

Актьорът на свой ред каза, че синът му не е направил изявление, публикувано в личния му акаунт в социалните мрежи по собствено желание. Актьорът вярва, че бившата му съпруга Анджелина Джоли е знаела, че Пакс е написал публикацията за Деня на бащата, за да го унижи.

"Това продължи с години. Анджелина се опитва да го унижи и да съсипе бизнеса му с винарна, който изгради", споделя източникът. Пит подозира, че Джоли е подтикнала Пакс да направи това. Тя не го спря, защото искаше да унищожи бившия си съпруг завинаги.

"Брад вярва, че Анджелина има коварен характер. Той е сигурен, че Пакс нямаше да оповести това публично без знанието и одобрението на Анджи. Изглежда, че тя се опитва да настрои децата срещу него – и постигна успех с по-големите деца", добави източникът.

Що се отнася до личния му живот - актьорът се чувства щастлив с новата си приятелка Инес де Рамон. И макар да не смята да сключва отново брак, звездата от "Гадни копилета" е спокоен в новата си връзка, спряга да направи с нея общо парти по повод рождените им дни, а също и ще са заедно на Коледа.

И въпреки щастието в любовта, Пит не е безчувствен към случващото се с децата му и със сигурност го натъжава лошото отношение от тяхна страна към него.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС / Архив