Джоли: Децата ме спасиха, иначе щях да свърша по мрачен начин

Все още се опитвам да се разбера, призна актрисата

28.09.2023 | 14:06 Редактор: Тодор Петров
Джоли: Децата ме спасиха, иначе щях да свърша по мрачен начин

Актрисата Анджелина Джоли реши да разкаже много подробности от своя бизнес и личен живот. Тя позира за ноемврийския брой на списание Vogue и говори открито за новата си работа, децата, проблемите и бурния период след развода ѝ с Брад Пит.

"Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси и ме научи да бъда различна в този свят. Мисля, че щях да свърша по мрачен начин, ако не живеех за тях. Те са по-добри от мен, защото трябва децата ви да бъдат такива", каза тя пред Vogue.

Актрисата живя 12 години с Брад Пит и общо имат шест деца – три осиновени и три биологични. Двамата решиха да се разведат през 2016 г., след което публично отправяха обиди и обвинения един към друг.

Те водят съдебни дела за попечителство над деца, както и за собственост на винарна във Франция, и едва наскоро постигнаха споразумение, припомня БГНЕС.

"Все още се опитвам да се разбера, на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност. Не чувствам, че през последните 10 години съм била напълно себе си", сподели Анджелина Джоли.

Снимка: БГНЕС