Братът на Анджелина Джоли: Грижех се за децата по време на раздялата ѝ с Брад Пит

"Настроих живота си така, че да мога да присъствам при всяка ситуация", сподели Джеймс Хейвън

07.01.2024 | 12:36 Редактор: Вяра Димова
Братът на Анджелина Джоли: Грижех се за децата по време на раздялата ѝ с Брад Пит

Братът на Анджелина Джоли - Джеймс Хейвън, разкри, че е започнал да се грижи за децата ѝ след раздялата на актрисата с Брад Пит. На въпроса на съводещата на подкаста 90who10 Джесика Ентър как Хейвън е подкрепял Джоли, докато личният ѝ живот се е "разгръщал в очите на обществеността", той привидно призна, че е почувствал необходимост да промени живота си, за да даде приоритет на семейството си.

"Ето откъде започна всичко, започна със защитата на нея и децата ѝ - моите племенници и племеннички", каза той.

"Настроих живота си така, че да мога да присъствам при всяка ситуация", продължи той.

52-годишният актьор обясни, че за него е важно да бъде до децата на Джоли в техните "масово формиращи се години. Те се превръщат в млади хора в началото на 20-те години", продължи Хейвън. 48-годишната Джоли и 60-годишният Пит имат 6 общи деца - 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Бившата двойка, която се венча през август 2014 г., беше заедно в продължение на 12 години, когато обяви развода си през 2016 г. След новината за раздялата им излязоха съобщения, че звездите от "Мистър и мисис Смит" уж са влезли в пререкание, докато са пътували с частен самолет с децата си през 2016 г.

В съдебните документи, получени от Page Six през октомври 2022 г., се твърди, че актьорът от "Bullet Train" е "душил едно от децата и е ударил друго в лицето". По-късно Пит признава, че е повишил глас на децата си, но отрича да е имало физическа саморазправа.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС