Шварценегер претърпя операция на сърцето, поставиха му пейсмейкър

Актьорът сподели, че се чувства добре

30.03.2024 | 21:48 Редактор: Вяра Димова
Шварценегер претърпя операция на сърцето, поставиха му пейсмейкър

Арнолд Шварценегер се възстановява от направената му медицинска интервенция. 76-годишният актьор от "Терминаторът" сподели снимка в социалните мрежи, на която носи устройство, което е свързано със сърцето.

Шварценегер изглежда в добро настроение, позирайки с разкопчано яке, за да покаже пейсмейкъра, върху който е изписано "Опасност! Висок волтаж". Като истинска екшън легенда, актьорът е поставил едната букса на устройството в ухото си, за да покаже, че приема ситуацията с усмивка. 

Изразявайки благодарност към феновете за подкрепата, която са му оказали през последните дни, Арнолд написа "Благодаря! Получих толкова много мили пожелания от целия свят".

Той увери почитателите си, че устройството, използвано за регулиране на сърдечния ритъм, няма да попречи на снимките за предстоящия сезон на предаването "FUBAR" по Netflix.

"Много хора ме питаха дали пейсмейкърът ще ми попречи за снимките на втори сезон от "FUBAR". Абсолютно не. Ще бъда готов за работа през април и ще ме видите, само ако ме очаквате", допълни звездата. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС