Шварценегер храни с една и съща храна животните и внучките си

Актьорът има у дома три кучета, две понита и едно прасе

04.02.2024 | 20:52 Редактор: Тодор Петров
Шварценегер храни с една и съща храна животните и внучките си

Арнолд Шварценегер винаги е казвал, че третира всеки човек еднакво, като е научил децата си да не се възползват от известната си фамилия, а да се борят за успеха си както в Холивуд, така и във всяка друга сфера на работа. Той многократно е споделял за възпитанието с тежка ръка, като веднъж призна, че е изхвърлил матрака на сина си Патрик през прозореца в басейна, защото момчето не било оправило стаята си. 

Мегазвездата има у дома три кучета, две понита и едно прасе. Както се вижда в новия му документален филм по Netflix, озаглавен Arnold, Шварценегер казва на Фалън, че лично той храни животинките всяка сутрин. Разкрива, че закуската им се състои от овесени бисквити, които сам приготвя от мед, банан и овесени ядки. 

„Те основно са направени за конете, за Лулу и Уиски. Но разбрах, че кучетата също ги харесват, а малко по-късно ми стана ясно, че и прасето ги обича. Но прасетата ядат всичко. Те ще ядат и камъни“, казва още актьорът. 

Това, което изненада феновете обаче, бе признанието, че двете внучки на Шварценегер също са любители на овесените бисквити. Звездата от „Терминаторът“ е дядо на 3-годишната Лайла Мария и почти 2-годишната Елоуиз Кристина.

Шварценегер казва, че ако внучките му пристигнат, докато той храни животните с овесени бисквити, те чакат на опашка, за да получат по една-две.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС