Любовен хороскоп за 18-24 март за всички зодии

Овните ще предприемат промени, Близнаците имат шанс да получат това, което искат

17.03.2024 | 06:50 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за 18-24 март за всички зодии

Новата седмица ще ни изведе от "страната на фантазиите", що се отнася до любовта. Венера ще се съедини със Сатурн и това ще ни накара да се събудим от заблудите, в които сме били досега. Ще видим романтична ситуация или човек точно такъв, какъвто е. В края на седмицата Марс преминава в Риби, което ще повиши страстните фантазии. Време е да се освободим от срама и да поискаме това, от което се нуждаем. 

Овен 

На представителите на зодията определено им е омръзнало да си пожелават падащи звезди, които да изпълнят желанията им в любовта. Тази седмица ще направите някои промени. Ако имате връзка, която е като задънена улица, то вие ще сте готови да си тръгнете.

Телец 

През следващите дни не е добра идея да обсъждате любовния си живот с приятели. Без значение дали сте обвързани или не, отсрещната страна може да изкаже мнение или да ви даде съвет, които да не ви допаднат. 

Близнаци 

Истинските връзки изискват усилия и компромиси, Близнаци. Ще имате желанието да направите взаимоотношенията с някого официални. Добрата новина е, че тъй като Венера се съединява със Сатурн, има всички индикации, че ще получите това, което искате. 

Рак 

За обвързаните Раци има вероятност да преминат през спорове и предизвикателства с любимия човек. Опитайте се да не стигате до сериозни конфликтни ситуации. Звездите ви съветват да се оттеглите, ако случайно се намирате в неподходяща връзка. 

Лъв

Седмицата може да ви донесе някои напрежения относно финансите, с които ще трябва да се справите заедно с любимия ви човек. Обсъдете внимателно всичко и ще стигнете до добри решения. 

Дева

Скъпи Деви, ако в любовната ви връзка има пробойни, то през тази седмица ще се наложи с любимия ви човек да ги поправите. Венера и Сатурн се срещат във вашия партньорски сектор, образувайки енергия в любовта, която няма да ви остави повече да бездействате. 

Везни

Венера ще направи точен съвпад със Сатурн във вашия шести дом. През тази седмица за някои Везни любовта може да се окаже емоционално разочарование, което да се отрази негативно на здравето им.

Скорпион

Скорпионите може да се чувстват песимистично настроени в любовния си живот, особено ако са необвързани. Венера и Сатурн се свързват във вашия романтичен сектор, което може да подхранва негативните мисли, че може би няма да намерите точната любов за вас.

Стрелец 

Поемането на семейните отговорности може да навреди на любовния ви живот, карайки ви да се чувствате всичко друго, но не и романтични. Може дори да се почувствате леко претоварени от това, което се изисква от вас. 

Козирог

Необвързаните Козирози определено няма да скучаят. Звездите са им подготвили много изненади, изкушения в любовен план. Единствената пречка пред тях може да се окажат много задължения, които може и да не им оставят достатъчно време за забавления.

Водолей 

Тази седмица може да ви липсва увереността, от която се нуждаете, за да срещнете нова любов. Обвързаните представители на зодията може да изпитват притеснения, че любимият им човек не е толкова привлечен към тях, колкото преди. 

Риби 

За самотните Риби има риск да се поддадат на негативни емоции. Звездите ви съветват да не го правите, а да се погрижите за комфорта си и да не спирате да се забавлявате.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay