Ал Пачино разкрива историята на живота си в книга

Автобиографията му ще бъде публикувана на 8 октомври

13.03.2024 | 09:11 Редактор: Беатрис Младжова
Ал Пачино разкрива историята на живота си в книга

Доайенът на Холивуд - Ал Пачино, който само преди дни връчи награда "Оскар" за най-добър филм на екипа на "Опенхаймер" и получи бурни овации на крака от целия Долби Тиатър, обяви, че съвсем скоро на пазара ще излезе книгата му Sonny Boy. Той показа и корицата, която е черно-бяла и включва снимка на младия артист – такъв, какъвто го помним от "Кръстникът".

Без допълнителни цветове, елегантна и стилна като самия автор, върху корицата е изписано само "Ал Пачино – Sonny Boy".

"Написах Sonny Boy, за да разкажа това, което съм видял и през което съм преминал в живота. Беше изключително лично и разкриващо преживяване да премина отново през тези моменти и да споделя как актьорството ми е позволило да правя много неща и е отворило вратите на света за мен", казва Пачино пред списание People. 

С незабравими роли в "Кръстникът", "Белязаният" и "Паника в Нийдъл Парк", девет "Оскар" номинации и една златна статуетка, големият Ал си осигури място в холивудската история. Сега той ще разкрие повече детайли около живота си както на екран, така и извън него, осигурявайки ексклузивен достъп до личната си история. В книгата ще бъдат включени разкази от детството му в Бронкс, както и ранните години от кариерата му. 

Мемоарът ще бъде публикуван както в книжен, така и в електронен вариант, като ще има и аудиокнига, която ще бъде прочетена лично от Пачино. 

Четете повече на tialoto.bg

Снимка: БГНЕС