Любовен хороскоп за всички зодии за периода 26 февруари – 3 март

Най-добре е да управляваме очакванията си

24.02.2024 | 16:17 Редактор: Тодор Петров
Любовен хороскоп за всички зодии за периода 26 февруари – 3 март

В следващите дни е възможно да имаме повече очаквания в любовта. Марс ще бъде в квадратура с Юпитер във вторник и би било добре да запомним, че е най-добре да управляваме очакванията си. Меркурий и Слънцето правят годишните си съвпадения със Сатурн. Това ще ни накара да гледаме на любовната си ситуация по-реалистично. 

Овен 

В последните дни на февруари и първите на март, вашата управляваща планета – Марс, ще бъде в квадрат с Юпитер. Тази енергия е чудесна за флирт, за задълбочаване на любовните взаимоотношения. Онези представители на зодията, които не са сигурни във връзката си с определен човек, Ще се почувстват по-уверени с помощта на Венера, която ще се приближи към Северния възел.

Телец

Необвързаните Телци определено ще имат повишено желание за флирт и търсене на нова любов. При някои представители на зодията приятел може да предложи непоискан съвет, който в крайна сметка се оказва трудно за преглъщане хапче. Неговите думи биха могли да предизвикат осъзнаването, че сте изпаднали в някаква фантазия относно текущата си ситуация в любовния живот, независимо от състоянието на връзката ви.

Близнаци 

Очарователните Близнаци ще привличат вниманието към себе си с лекота. Това ще се дължи на Меркурий, който образува съвпад със Слънцето. Това е прекрасна енергия за нови срещи, познанства, които да доведат до романтика.

Определено ще копнеете за интелектуална и философска среща на ума, така че не всеки ще ви впечатли.

Рак 

Раци, ако има личност, която е привлякла вашето внимание, използвайте времето тази седмица, за да комуникирате повече с въпросния човек. Меркурий се свързва със Слънцето и Сатурн. Това е идеалното време да предприемете действия към това, което искате най-много, тъй като Марс и Нептун също ще ви помагат, а страстната енергия, която се усеща във въздуха, е подходяща за подновяване на любовния ви живот.

Лъв

Лъвът ще има нужда от внимание и признание за това колко невероятен е. И ще го получи. Оглеждайте се за потенциално нови партньори, в случай, че ви се иска нова любовна връзка. Слънцето и Меркурий ще образуват добра връзка със Сатурн, помагайки ви да поставите граници там, където са необходими. Ако има бивши, с които трябва официално да прекъснете връзките си, сега е моментът да го направите. 

Енергията тази седмица е подходяща за създаване на стабилни взаимоотношения. 

Дева 

През следващите дни Меркурий, Слънцето и Сатурн ще направят връзка, която ще се отрази благоприятно на любовния живот на Девите. Но въпреки че ще искате да се съсредоточите върху другите, от съществено значение за тази енергия е да поставите нуждите си на първо място. 

Луната в Скорпион ще допринесе за това да постигнете нова дълбочина във вашите взаимоотношения. 

Везни

Везни, използвайте началото на седмицата, за да реинвестирате в личното си пространство, тъй като Слънцето, Меркурий и Сатурн образуват съюз, активирайки сектора от вашата карта, който управлява социалния ви живот. Ще бъдете в настроение да въведете новости в дома си и хубавото е, че с любимия ви човек ще бъдете на едно мнение. Социалният ви живот ще бъде по-разнообразен и вълнуващ. Романтиката е на пътя ви и от вас зависи дали ще се възползвате от нея. 

Скорпион

Новата седмица ще повиши желанието на Скорпиона да флиртува. Венера разбира се ще ви помага в тази посока. Това е прекрасна енергия за задълбочаване на взаимоотношения с някого, който е привлякъл вниманието ви. 

Онези от вас, които имат сериозна връзка също ще обърнат повече внимание на страстите и комуникацията с партньора.

Стрелец 

Стрелци, тази седмица ще има много възможности за проява на любов, затова се възползвайте от планетарните енергии. За романтиката ще ви помагат Слънцето, Меркурий и Сатурн. Очаква се вашият любовен живот да се задълбочи и да стане по-интимен. За някои от вас това ще отбележи началото на нова емоционална връзка. 

Имате прекрасната възможност да изразите емоциите си, без значение дали сте в сериозна връзка или се срещате с някого.

Козирог 

Скъпи Козирози, въпреки че през следващите дни ще сте по-фокусирани върху работата, звездите ви съветват, да не забравяте да поддържате и да се грижите за вашите взаимоотношения, особено ако имате нов романтичен интерес, с който се опитвате да развиете такива. Романтиката и добрата комуникация ще помагат много на представителите на зодията. 

Водолей 

Венера ще помогне на Водолеите да отворят сърцето си за любов. С чар и добра комуникация ще привличате към себе си нови любовни интереси. Слънцето, Меркурий и Сатурн ще ви помогнат да разрушите стените, когато става въпрос за споделяне на емоциите. Това важи и за сериозно обвързаните Водолеи.

Използвайте тази енергия, за да се опознаете на друго ниво с любимия човек, да изясните ситуация, да разкриете желания. 

Риби 

Рибите е добре да внимават, тъй като през следващите дни е възможно да станат твърде критични към себе си или партньора си. Направете всичко възможно, за да намерите своя баланс и не забравяйте колко прекрасни сте всъщност. Любовната атмосфера ще бъде по-лека, което ще улесни свързването с другите, без да се налага да насилвате събитията. 

Онези от вас, които не са доволни от любовната си връзка, сега биха могли да помислят как виждат промяната в тази посока. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay