Новолунието във Водолей ще разтърси живота на 4 зодии

Чакат ни промени

10.02.2024 | 10:51 Редактор: Искра Ангелова
Новолунието във Водолей ще разтърси живота на 4 зодии

На 9 февруари започна новолуние в знака на Водолей. Всички зодии трябва да се подготвят за емоционална турбуленция. Чакат ни промени, които могат да се отразят на целите, които сме си поставили и да ги изменят. Сега е време да забавим темпото, да анализираме нещата и да се освободим от емоционалния багаж. На кои зодии новолунието ще повлияе най-силно? Вижте прогнозата на "Hello! India".

Телец

Да са подготвени за големи промени. Дните около новолунието може да им се сторят леко натоварващи и направо поразителни, тъй като много неща около тях се изменят и трансформират. Скоро хаосът ще отмине, нещата ще се наредят и Телците ще получат яснотата, от която имат нужда, за да продължат напред. Може да има нови възможности, които ги чакат зад ъгъла. Но трябва търпеливо да изчакат нещата да се подредят, преди да предприемат някакви големи стъпки.

Рак

Да кажат "чао" на мира и хармонията вкъщи за известно време. Ще има доста конфликти в семейството и Раците трябва да се подготвят за ролята на медиатор и помирител. Периодът може да се отрази зле на емоционалното им здраве. Нека редовно си дават почивки и време за релаксация, за да съберат мислите си и да се успокоят, съвета teenproblem.net.

Дева

Време е да престанат да бъдат толкова строги и сурови към себе си, трябва да премахнат нещата от живота си, които вече не им помагат. В началото това може да им се стори болезнено, но е правилното решение. Ще са заети с много задачи и задължения както в професионалната, така и в личната сфера. Трудно ще намерят баланса между работата и личния живот. Това може да има неблагоприятен ефект върху здравето им и любовния им живот. Нека са предпазливи.

Скорпион

Новолунието носи ново начало за Скорпионите. Това звучи хубаво, но в началото нещата може да станат малко трудни и на тези зодии да не се чувстват много добре. Важното е да не изпадат в паника и да продължават да правят това, което трябва да правят. Ще е лесно да се подлъжат и да се отдадат на стари навици, които не им помагат, но това ще попречи на прогреса, който направиха в последните няколко седмици. Нека са предпазливи и после ще намерят спокойствието, щастието.

Снимка: Pexels