Меркурий преминава във Водолей - предстоят неприятни дни

Особено внимателни трябва да бъдем около 10 и 20 февруари

05.02.2024 | 22:10 Редактор: Толя Стоянова
Меркурий преминава във Водолей - предстоят неприятни дни

На 5 февруари планетата на комуникацията Меркурий преминава в знака на зодия Водолей. Меркурий е и планета на мисълта, логиката, образованието и комуникативните умения. Транзитът му във въздушния Водолей е малко нестандартен. В мислите си със сигурност ще бъдем изобретателни, вероятно до степен да бъдем ексцентрични. Това определено ще е хубаво, тъй като ще имаме способността да погледнем на живота от различен ъгъл и да придобием нови перспективи. И тъй като Водолеят е много далновиден, може също да прекарваме време в мислене как да направим бъдещето си светло.

Транзитът на Меркурий в този зодиакален знак ще продължи до 22 февруари 2024 година. Мислите и идеите ни стават по-прогресивни. Водолеят е известен с това, че когато се срещне с Меркурий, ние мислим мащабно и за нас няма невъзможни неща

Водолеят ще ни помогне да останем неутрални и да не позволяваме на чувствата ни да пречат на истината. Така че, когато Меркурий премине през този знак, ще имаме възможност да видим нещата, в които сме инвестирали емоционално, през по-рационален обектив. Това от своя страна ще ни помогне да видим хората и ситуациите такива, каквито са в действителност. 

Докато трае транзитът на Меркурий във Водолей, е възможно да проведем разговори, които да не ни харесат, да не ни носят приятни емоции. Особено внимателни трябва да бъдем около 10 и 20 февруари, когато е възможно и да сме по-напрегнати. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay