Новолуние във Водолей на 10 февруари - ще бъде ли с нас късметът?

Важно е да не действаме безразсъдно и емоционално

06.02.2024 | 13:20 Редактор: Деси Николова
Новолуние във Водолей на 10 февруари - ще бъде ли с нас късметът?

На 10 февруари ни очаква новолуние във въздушния знак Водолей. Новолунието е период на нови емоционални цикли и "посяване на семената" за всичко, което искаме да дойде след това в живота ни. Футуристичното новолуние във Водолей ни насърчава да се освободим от миналото си или поне от някои от нещата, от които все още не сме.

Водолеят е хладен и дистанциран, идеален за почивка и за прочистване от нещата, които вече не ни служат, за да можем смело да пристъпим към следващата фаза от живота си.

Когато Слънцето и Луната се обединят в този интелектуален знак, имаме по-голяма способност да разширим възприятията си, да създадем нови идеи, да получим нови познания в дадена област. 

Ето няколко ключови момента по време на февруарското новолуние: 

  • То ни носи съвпада на Слънцето и Луната, създавайки мощна енергия за промяна и трансформация.
  • Новолунието във Водолей е момент, в който да изберем да започнем нещо ново, наблягайки на социалните отношения и приятелството.
  • Присъствието на Плутон във Водолей показва необходимостта от регенериране на определени типове взаимоотношения, което води до дълготрайни влияния отвъд фазата на новолунието.
  • Положителната връзка в този период между Луната, Сатурн и Юпитер носи оптимизъм и напредък в справянето с реалностите на живота.
  • Енергията на Луната около позицията на Нептун ще подхранва вдъхновението и волята ни, превръщайки я в източник на положително действие и ефективност за нас.

Новолунието във Водолей съвпада с настъпването на китайската нова година, която ще е на Дървения зелен дракон. Фокусът ни по време на новолуние ще попадне върху използването на новите технологии, да излезем извън рамката, да се свържем с другите, да се погрижим за себе си, добрата си форма и външен вид, да помагаме на другите.

Не бива да се страхуваме да поемаме рискове, а и късметът ще бъде с нас. Разбира се, важно е да не действаме безразсъдно и емоционално. Някои може да постигнат напредък в професионалното си развитие, да увеличат доходите си. 

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels