Истинската причина Адел да издаде само четири албума

Певицата направи важни уточнения

04.02.2024 | 23:05 Редактор: Тодор Петров
Истинската причина Адел да издаде само четири албума

Адел казва, че има причина, поради която е издала само четири албума и тя не е това, което може би повечето хора си мислят.

Докато приемаше наградата за лидерство "Шери Лансинг" на събитието "Жените в развлекателната индустрия" на "Холивуд рипортър", Адел призна на сцената, че се чувства "малко не на място", получавайки наградата, като се има предвид, че е издала само четири албума в 17-годишната си кариера.

След успеха на дебютния си албум "19" от 2008 г., тя издава "21" през 2011 г., "25" през 2015 г. и "30" през 2021 г. По време на речта си Адел сподели, че понякога се чуди "дали хората ме смятат за пресметлива, когато изчезвам години наред" между албумите, или че е "неуловима" и вярва, че "по-малко означава повече".

Истинската причина, поради която е издала само четири албума до момента, се основава на решението, което е взела, след като е забременяла в разгара на изключително популярния си албум "21" от 2011 г., което според нея мнозина биха сметнали за "кариерно самоубийство", пише БГНЕС.

"Въпреки това, винаги съм искала да вървя срещу течението, то беше там и тогава избрах да отхвърля оскъдицата като излишък и идеята, че трябва да си постоянно актуален, за да си успешен, и че може би, просто може би, мога да бъда хит както на сцената, така и извън нея", обясни Адел.

Снимка: БГНЕС