Адел призна, че е имала проблем с алкохола

Певицата разкри пред феновете още една част от личния си живот

21.10.2023 | 19:27 Редактор: Вяра Димова
Адел призна, че е имала проблем с алкохола

Адел реши да отвори вратите на личния си живот още по-широко за своите фенове, разкривайки малко повече детайли за пътя си към изтрезняването. 

35-годишната носителка на "Грами" каза на публиката в Лас Вегас, където пее всеки уикенд от няколко месеца насам, че е спряла алкохола преди три месеца. Макар да призна, че ѝ е скучно без любимото ѝ питие, но все пак е трябвало да се откаже, защото е пиела твърде много в по-младите си години. 

"Искам да кажа, буквално си бях алкохолик през по-голямата част от 20-те си години. Но ми липсва толкова много. Така че насладете се на вашето уиски. Много ви завиждам", каза Адел на фен в публиката, който ѝ каза, че пие цял ден преди да влезе на концерта. 

Изпълнителката и преди е разказвала за битката си с алкохола, разкривайки че е спряла пиенето след развода си със Саймън Конеки и смъртта на баща ѝ Марк Еванс, който почина през 2021 година след битка с рак на дебелото черво. 

"Това е един от най-прекрасните начини да опознаеш себе си, просто пиеш вода и си трезвен", казва Адел пред Опра Уинфри. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС