Сензацията Каролина Санкевич готви, глади и работи, сърфирайки на високи токчета

За Каролина всичко започва в Хавай, където се научава да сърфира

19.01.2024 | 13:59 Редактор: Деси Николова

Сърф на високи токчета. Как една дама стана сензация в интернет, заради умението си да пази баланс на токчета върху дъската? Каролина Санкевич прави милиони гледания в социалните платформи и казва, че вълните са нейната страст.

Тя готви, глади, работи и се гримира, докато кара сърф. За Каролина всичко започва в Хавай, където се научава да сърфира, а днес е една от най-ярките звезди в социалните мрежи. 

"Видях видео в интернет - момиче, което пие кафе в бяла хавлия на сърф и тогава си казах, че искам да направя нещо по-лудо. Имам приятелка, която обича коктейлни, шикозни рокли и веднъж ѝ казах – донеси някои от твоите щури рокли в лодката. Тогава решихме да снимаме как карам сърф с ботуши и чаша шампанско. И след това дойде идеята с лаптопа, с ютията и вече всеки ден се събуждам с нови идеи", споделя Каролина.

Как се пази баланс на токчета е най-често задаваният ѝ въпрос, а отговорът е простичък. 

"Аз не съм невероятен спортист, дори не винаги мога да ходя на високи токчета по улицата, но пък мога да сърфирам с тях. Всичко зависи от баланса на тялото, дори да държа 5-килограмова тежест в едната ръка и лаптоп в другата. Друго важно нещо е, че не се страхувам, когато съм на сърфа. Има много коментари: "Боже мой, тя си рискува живота за едно видео". За мен водата е безопасна, дори да и падна от борда", каза сърфистката.

За Каролина предизвикателството е падането от дъската, но понякога прави и това, за да покаже на последователите си, че това, което прави, е реално.

"Хората не вярват, те казват, че има зелен екран, косата ми не се движи и затова пускам видеа "зад кадър" или падам нарочно, но тогава винаги хващам нещата, които нося. Хората казват "О, не тя сърфира с лаптоп за хиляди долари". Разбира се, това е неработещ лаптоп, но пък е истински лаптоп", каза още Каролина.

А следващото ѝ видео ще е още по-предизвикателно.

"Ще бъде посветено на Св. Валентин, така че бъдете в готовност, продължавайте да гледате. Ще бъде много забавно, за любовта. Винаги се опитвам да намеря още по-щура идея", добави сърфистката.

Вижте повече в репортажа на Йоана Георгиева.