Любовен хороскоп за 15-21 януари: Риск от конфликти при Близнаците, бурни емоции за Лъвовете

Обвързаните Деви може да преминат през труден период

13.01.2024 | 09:24 Редактор: Толя Стоянова
Любовен хороскоп за 15-21 януари: Риск от конфликти при Близнаците, бурни емоции за Лъвовете

Любовта може да има измамна нишка през новата седмица. Това може да се дължи донякъде на Венера и Нептун. Ако има неистински любовни връзки и заблуди, то "балонът ще се спука". Плутон също ще изиграе своята роля.

Овен 

Скъпи Овни, когато става въпрос за любов, можете ли да се справите с истината? Планетата на любовта Венера във вашия 9-ти дом е в квадратура с Нептун, затова е напълно възможно да предпочетете да преминете през седмицата и текущата си романтична ситуация, като се съсредоточите върху светлата страна или затворите очи за очевиден проблем. Вероятно има тънка граница между романтизирането на ситуация и заблудата за нещо. Може би е време да си отворите очите по отношение на някои любовни въпроси. 

Телец 

Някои от представителите на зодията може да бъдат разочаровани, когато открият, че с любимия човек вече не споделят една и съща визия за бъдещето. Всъщност може да се наложи да помислите дали някога сте го правили или не. Възможно е да сте се заблуждавали през цялото време, докато сте били заедно, защото не сте могли да понесете да обмислите алтернативата, че може би не сте толкова съвместими, колкото сте си мислили.

Близнаци

Седмицата може да ви донесе и някои разочарования по отношение на любовните въпроси и независимо дали е важно или второстепенно, изглежда ще изпитате известно ниво на разочарование. Възможно е любимият ви човек или любовен интерес да попаднат в ситуация или да имат отношение към вас, което да ви се отрази негативно. Ще отнеме малко време, за да преодолеете негативното впечатление. Най-лошият сценарий е да разберете, че партньорът ви вече не иска да бъде във връзката ви. 

Рак 

След много години на дълбока трансформация във вашите взаимоотношения, интензивността в тази област е напът да се успокои. Плутон е във вашия партньорски сектор от 2008 г., създавайки преживявания, свързани със значителна криза, както и с дълбочина на любовта във вашата романтична връзка.

Лъв

Любовният ви живот определено ще претърпи някои промени, скъпи Лъвове. Вашето желание да създадете интензивна, трансформираща връзка с някого вероятно ще се засили. Това е така, защото Плутон, планетата на прераждането и регенерацията, се премества във вашия партньорски сектор, създавайки енергия за вас да преживеете символична смърт и прераждане на всичко, което някога сте знаели за любовта и връзките.

Дева

При необвързаните Деви може да се окаже, че семеен проблем може да попречи в някаква степен на любовния им живот. Има вероятност да нямате нужното време, което да инвестирате и това да забави прогреса на взаимоотношенията ви с някого. Обвързаните Деви може да преминат през труден период. Добрата комуникация е ключът към разрешаването на проблемите.

Везни

Скъпи Везни, според звездната карта може да очаквате дълбоки промени в посока на любовния ви живот. Плутон, планетата на прераждането и трансформацията, ще влезе във вашия любовен сектор тази седмица. Тъй като Плутон сега (през по-голямата част от времето) ще бъде в тази област на вашата диаграма в продължение на двадесет години, можете да очаквате най-дълбоките, най-обогатяващи преживявания, които ще се случат чрез вашите романтични и сексуални връзки. С Плутон в тази зона, определено няма да се интересувате от повърхностни връзки. 

Скорпион

Любовният ви живот в най-добрия случай е неясен, а в най-лошия – заблуда. Тази седмица Венера ще направи квадратура с Нептун, който в момента преминава през вашия романтичен сектор. Вероятно сте се озовали в романтична ситуация, която се отразява на самочувствието ви и вероятно дори на финансите ви. Може би се задоволявате с някого, който ви държи на разстояние от себе си и отказва да влезе във връзка с вас.

Стрелец 

През новата седмица обвързаните представители на зодията ще се фокусират върху това да задълбочат романтиката във връзката си. За вас е важно да споделяте едни и същи ценности с любимия ви човек, да влагате еднакви усилия. Бъдете верни на себе си, ако сте с точния за вас партньор, любовта няма да ви разочарова. 

Козирог

Някои от вас вероятно крият чувствата си към определен човек. Вероятно имате съмнение, че той или тя не споделя емоциите ви. Ако пазите обаче тези мисли и емоции за себе си, никога няма да намерите удовлетворението, което желаете. Наистина ли искате това? Ако сте във връзка, е възможно с любимия ви човек да имате нужда да проведете разговор, който и двамата се опитвате да избегнете. Не можете да го избягвате винаги.

Водолей 

Назрява голяма промяна и е вероятно това да ви трансформира, като ви направи по-отдадени на автентичността, отколкото някога сте били. Плутон, планетата на дълбочината, се премества във вашия знак, създавайки дълбока промяна във вашата идентичност и личност. В резултат на това е вероятно да откриете, че изпитвате различен тип копнеж, когато става въпрос за нуждите на вашата връзка.

Риби 

Ако сте във връзка само за да поддържате статуса си или определен външен вид, тогава имате проблем. Ясно е, че всяка връзка, която не се основава на взаимна любов и уважение, не е нищо друго освен измама. Сега е добър момент да помислите дали това е вашата ситуация. Ако сте във връзка, в която няма споделеност и искреност, то може да останете дълбоко разочаровани. Ако това не е вашият любовен сценарий, то любовта ще ви носи радост.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels


2
0 rate up comment rate down comment 0
anonimen
преди 3 месеца
1
0 rate up comment rate down comment 0
anonimen
преди 3 месеца