Здравен хороскоп за 2024 г.

Хранете се внимателно и балансирано

27.12.2023 | 06:00 Редактор: Тодор Петров

Овен 

Новата година вещае за вас крепко здраве. Препоръчително е да избягвате претоварване на работното място, защото то може да ви създаде здравословни проблеми. Ще се радвате на изобилие от енергия и ентусиазъм.

Телец 

Поддържането на стабилността на здравето ви зависи от вас самите. Неглижирането на физическото и менталното ви състояние може да влоши положението ви. Хранете се внимателно и балансирано.

Близнаци 

Необходими са ви надежда и воля, че сте способни да разрешите проблемите си. Имате възможност да се справите с хронични заболявания, с които в момента се борите. Предразсъдъците ви към различни начини за здравословен живот ви пречат да им се насладите.
 
Рак 

Бъдете нащрек за здравословното си състояние! Притеснението е излишно и може само да вреди на психиката ви. Преценете добре дали не се нуждаете от промяна в хранителните навици.

Лъв 

Наблегнете на спортуването и поддържането на добра физическа форма. Лишавайте се от вредни храни. Избягвайте стреса и конфликтите, за да запазите мира в психиката си.
 
Дева 

Полагайте повече грижи за здравето си през предстоящата година. Ходете редовно на профилактични прегледи и следете изкъсо състоянието си. Безхаберното поведение може да ви изиграе лоша шега.

Везни 

Избягвайте нездравословното хранене. Не позволявайте хората от обкръжението ви да влияят на психическото ви състояние. Притесненията в личните ви взаимоотношения неизбежно се отразяват и на здравето ви.
 
Скорпион 

Балансът между тялото и духа ви изисква отговорно отношение от ваша страна. Почивайте си повече и се старайте да запазвате самообладание въпреки напрегнатите ежедневни ситуации. Спокойствието е ключът към благоденствието ви.
 
Стрелец

Здравето ви изисква внимателно и дисциплинирано поведение. Възможно е да се чувствате слаби и уязвими заради физически или ментални проблеми, пред които сте изправени. Не предприемайте безразсъдни и рисковани начинания.
 
Козирог 

Смяната на сезоните води до отслабване на имунната ви система. Въпреки това през следващата година ще поддържате крепко здраве, без големи здравословни проблеми. Не позволявайте натоварването на работа да вреди на психиката ви.
 
Водолей 

В началото на годината ще ви липсва енергия и мотивация. Това ще бъде само временен период, така че не се притеснявайте! Придържането към здравословен и балансиран хранителен режим ще ви се отрази чудесно.
 
Риби 

Бъдете нащрек по отношение на здравето си и не го приемайте за даденост. Избягвайте консумирането на вредна храна. Положете усилия да поддържате психиката си спокойна и свободна от ненужни притеснения.