Риана е готова за трето дете

Изпълнителката вече е майка на две момчета

20.12.2023 | 22:39 Редактор: Деси Николова
Риана е готова за трето дете

Въпреки че милиардерката роди две деца в рамките на две години, сега тя проговори за възможността да увеличи семейството си с още един член. До този момент Риана е майка на 3-месечния Райът и 1-годишния RZA, които споделя с партньора си A$AP Rocky. И двете момчета вече направиха дебюта си в социалните мрежи, участвайки във фотосесии с известните си родители. 

За новата година обаче Риана си пожелава в семейството ѝ да се роди още едно дете, този път момиче. Тя бе на червения килим преди партито, организирано в чест на новата ѝ колекция с Puma. След като постигна успехи в музиката, модата и красотата, изглежда, че изпълнителката няма нещо, което да не може да прави. Тя обаче е на друго мнение.

Оказва се, че не мога да имам дъщеря“, шеговито отговори Риана. Допълва, че би искала още едно дете, като вече се бори с огромното преимущество на мъжкото присъствие в дома ѝ. Казва, че 75% от хората у дома са мъже, така че би било добре да има женска подкрепа. „Така че стискам палци“, каза звездата. 

Но докато времето за ново раждане настъпи, Риана има много други задачи, включително какво биха правили синовете ѝ като пораснат. 

Попитана дали те ще последват стъпките ѝ в модата и музиката, тя сподели, че всичко зависи от тях. Възможно е да поискат да бъдат в светския живот, но също така може да изразят желание да стоят настрана от светлината на прожекторите и да атакуват съвсем различно поле за развитие. И в двата случая Риана е категорична, че ще ги подкрепя и ще бъде горда от избора им. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС