Марая Кери остана без гадже преди Коледа

Певицата ще прекара предстоящите празници без романтична половинка

19.12.2023 | 22:42 Редактор: Толя Стоянова
Марая Кери остана без гадже преди Коледа

Марая Кери и Брайън Танака предизвикаха слухове, че са се разделили. Изпълнителката на "All I Want for Christmas Is You" и нейният приятел бяха заедно цели седем години. Марая, която се е превърнала в нещо като символ на Коледа, изглежда ще прекара предстоящите празници без романтична половинка. Според списание People, певицата и хореографът са скъсали още преди тя да започне своето турне през ноември 2023 г. Брайън не е бил виждан на нито едно от нейните шоута. Липсата му естествено породи спекулациите, че двамата вече не са заедно. Източник, близък до звездата, казва пред изданието, че Марая планира да празнува празниците само със своите 12-годишни близнаци – Марокан и Монро. 

40-годишният Брайън е танцьор от трупата на Марая от повече от десетилетие, така че не е странно, че феновете забелязаха, че го няма никъде по време на най-скорошния набор от нейни концерти. 54-годишната попикона започна изявите си на 15 ноември. Освен че е един от най-отдадените танцьори на певицата, Танака работеше в последните години и като неин творчески директор.

Друг знак, че двамата са поели по различни пътища е, че и Марая, и Брайън мълчат един за друг в социалните медии през последните месеци. Брайън не е споделял нищо в своя профил, откакто пожела на баща си "Честит ден на бащата" по-рано тази година, а преди това той отпразнува седемгодишния си юбилей с певицата на 27 март. Що се отнася до Марая, нейният любим не се е появявал в Instagram профила ѝ от декември 2022 г.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС