Шварценегер и Сталоун са мерили мускули - кой печели съревнованието?

Двамата актьори участваха в много емблематични екшън филми

06.11.2023 | 13:20 Редактор: Толя Стоянова
Шварценегер и Сталоун са мерили мускули - кой печели съревнованието?

Арнолд Шварценегер си спомня, че в началото на кариерата си на големия екран се е съревновавал със Силвестър Сталоун за това как изглеждат телата им. Двамата актьори участваха в много емблематични екшън филми през 80-те и 90-те години на миналия век, като всеки от тях играеше мускулести главни герои.

Бившият бодибилдър Арнолд, 76-годишен, се прочу с роли като терминатор и полковник Джон Матрикс, докато Силвестър, 77-годишен, се превъплъти в Роки Балбоа и Джон Рамбо. Появявайки се в новия документален филм на Силвестър за Netflix "Слай", Арни се смее, че той и колегата му, който е мускулеста филмова звезда, "са били като малки деца".

Той си спомня пред камерата: "Бяхме като малки деца. Кой използва по-големи ножове? Кой използва най-големите пистолети и ги държи в една ръка? Кой има повече мускули, кой има по-голяма мускулна дефиниция, кой има по-малко телесни мазнини?".

"Изведнъж той се сдоби с мускули и всички говореха за тялото му и това, разбира се, създаде конкуренция помежду ни", добави Арнолд.

За щастие Арнолд потвърди, че двамата със Силвестър, звездата от "Роки", си спомнят за това време с добро, като призна: "Сега гледаме назад и се смеем на всичко това". 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС