Любовницата на Дейвид Бекъм откровено: Животът ми беше Ад, сочеха ме с пръст

"В магазините ме гледаха враждебно", сподели Ребека Лус

11.10.2023 | 16:07 Редактор: Искра Ангелова
Любовницата на Дейвид Бекъм откровено: Животът ми беше Ад, сочеха ме с пръст

Съвсем скоро Дейвид и Виктория Бекъм представиха документалния си филм със заглавие Beckham в Netflix. Те разкриха много подробности от личния си живот. Така се оказа, че спортистът е изневерил на певицата с мадридската си асистентка Ребека Лус.

Според Ребека след 4-месечната връзка с футболиста, животът ѝ се е превърнал в истински Ад. Лус споделя, че е изпаднала в депресия и се е наложило да се крие в имението на родителите си от журналисти около 10 месеца.

"Непознати ме сочеха с пръст. Не можех да отида на среща, защото си мислех: "О, Боже, какво е прочел за мен?" В магазините ме гледаха враждебно. "Влязох в ресторант и чух жени да казват на съпрузите си: "Не гледай" и да ги прегръщат, сякаш щях да ги открадна", признава Ребека.

Много години по-късно тя успя да намери сили и да започне нов живот. Почти всички забравиха за аферата ѝ със звездата. Тя се омъжва за норвежкия лекар Свен Кристияр и има двама сина от него.

От своя страна и съпругата на Дейвид споделя, че този период е бил много труден за нея. "Това беше най-трудният период", казва Виктория и допълва, че е имала чувството, че целият свят е срещу тях.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС