Това е голямата и щастлива фамилия Бекъм

Виктория и Дейвид събраха много звезди на премиерата на документалния филм BECKHAM

04.10.2023 | 13:10 Редактор: Тодор Петров
Това е голямата и щастлива фамилия Бекъм

Виктория и Дейвид Бекъм демонстрираха прекрасни отношения по време на премиерата на очаквания си документален филм BECKHAM.

Към двойката се присъединиха четирите им деца – 24-годишният Бруклин, 21-годишният Ромео, 18-годишният Круз и 12-годишната Харпър, които присъстваха на звездната премиера в The Curzon Mayfair, предава Daily Mail.

Съпругата на Бруклин – Никола Пелц, и приятелката на Ромео – Миа Реган, също показаха подкрепата си, като се обединиха със семейството, за да отбележат значимото събитие. Майката на Дейвид – Сандра, която участва в документалния филм, и баща му Тед също се присъединиха към голямата фамилия на премиерата, както и родителите на Виктория – Джаки и Тони Адамс.

Мащабното събитие привлече големи звезди от света на модата, музиката и футбола, сред които Джеймс Кордън, Ема Бънтън, Гари Невил, Ана Уинтур, Алекс Скот и много други.

На премиерата Дейвид Бекъм разказа, че погледът върху живота му за документалния филм е бил предизвикателство, като разкри причината, поради която е решил да го направи.

"Когато се пенсионирах преди десет години, хората започнаха да ме питат дали ще направя документален филм за живота и кариерата си и честно казано, не бях готов да погледна назад", сподели той.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС