Няколко китайски зодии ще имат много късмет в любовта през септември

Ето кои са те

02.09.2023 | 10:47 Редактор: Искра Ангелова
Няколко китайски зодии ще имат много късмет в любовта през септември

През новия месец септември, според китайския зодиак, 4 ще са зодиакалните знаци, които ще имат повече късмет в любовен план. Това са Куче, Заек, Коза и Вол. Дали вие спадате към  някои от тези знаци, потърсете рождената си година срещу всеки от тях. 

Куче (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

За родените под китайския зодиакален знак Куче, септември носи повече спокойствие по отношения на любовта. Вашето въображение и вътрешен свят ще ви помогнат да намерите силата и увереността, независимо дали сте необвързани.

Ако сте необвързани, месецът може и да не ви срещне със сродната ви душа, но имайте вяра в мистериозните действия на Вселената. Не забравяйте, че някои неща се случват в точния момент. Въпреки това, енергията за вас ще бъде положителна и сега е моментът да се освободите от минали разочарования.

Флиртове и забавления няма да ви липсват през новия период, а това ще ви мотивира да се грижите по-добре за себе си. Онези от вас, които имат любовна връзка, ще се радват на повече хармония и щастие и те ще се дължат на определени избори, които ще трябва да направят. Комуникацията с любимия човек ще стане по-ефективна.

Заек (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Ако може да се определи с една дума вашия любовен живот през септември, то това е късмет. В случай, че нямате сериозен партньор до себе си, тази щастлива енергия ще отвори пътища за вас и ще направи по-лесно преминаването през вратите, които ви отвеждат на следващото ниво. Възможно е дори да срещнете подходящ за вас човек. С чар и блясък ще успявате да впечатлявате с лекота.

Обвързаните ще бъде важно да внимават с токсичните хора в семейство или семейството на вашия партньор. Интуицията ще ви подскаже кого да избягвате, на кои събирания да присъствате и на кого какво да споделяте. Новият период ви носи енергия за трансформация.

Звездите разкриват, че ще успеете да разрешите някои проблеми и разногласия. Това ще ви помогне за укрепването на връзката, подобряването на любовния климат. С любимия човек ще станете по-разбиращи и подкрепящи се един друг.

Коза(Овца) (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

За вас, краят на тъгата в любовта е това, което късметът носи на прага ви този месец. Начинът, по който ще се развие, ще бъде различен за всеки от вас. За някои, това ще ви помогне да преминете от най-лошата връзка в живота си. За други, това ще ви попречи да се сближите с грешния човек, пояснява az-jenata.bg.

В случай, че сте необвързани, звездите ви съветват да си зададете основни въпроси, преди да се впуснете в поредната романтична ситуация. На какво се надявате за живота и бъдещето си? Какъв партньор ще се впише красиво в него? Какво е това, което ви прави достоен партньор за някой?

Ако сте във връзка, вие и вашият партньор се движите в правилната посока в този момент. Продължавай напред със сила и кураж и ще се оправите. Късметът е тук, за да ви помогне да сбъднете общи мечти.

Вол (Бик) (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Въпреки че вие сте един от късметлийските зодиакални знаци, звездите ви съветват да не се поддавате на красиви думи, които не са подкрепени с действия. Необвързаните представители на зодията нека помислят за близкия си приятелски кръг и това дали има някой, който оказва негативно влияние върху любовния ви живот. От друга страна, няма да ми липсват добри възможности за романтични моменти с някого, нови познанства и флирт. Не бързайте, отдайте се на забавлението.

Ако сте във връзка, с любимия ви човек сега сте силен екип. Възможно е някой да се опита да застане помежду ви, но вие бързо ще се справите със ситуацията, а това само ще укрепи връзката ви. Споделянето помежду ви ще се задълбочи. Ще планирате, сбъдвате мечти и ще се преоткривате един друг.