Септември ще бъде прекрасен за някои зодии. Ето кои са те

Чакат ни много вълнения и вълшебна есен

01.09.2023 | 20:10 Редактор: Юлиан Христов
Септември ще бъде прекрасен за някои зодии. Ето кои  са те

Някои от зодиите ще се чувстват страхотно през настоящия месец. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци

Сега не е техният сезон, но те определено ще се чувстват в свои води. Ще уреждат въпроси, свързани с дома и семейството, ще организират нещата. Няма да могат да изгладят нещата за един ден, защото Меркурий е ретрограден в първите 2 седмици от септември. Ще им трябват няколко опита, но накрая ще са много доволни от постигнатото. Няма да са прекалено социални през месеца, но са заети и дори няма да забележат това.

Дева

Те са главните герои, тъй като през по-голямата част от месеца е техният сезон! На фокус са същността и идентичността им. Късметлийски период, в който трябва да направят себе си приоритет и да преследват целите си, да са независими. Но Девите винаги решават проблеми и помагат, така че ще се занимават и с въпроси, свързани с хората около тях. Много са продуктивни и ще се справят с доста задължения от списъка си. Може да се поколебаят как да продължат с изпълнението на някои задачи, но това няма да ги притесни много.

Стрелец

Септември поставя фокус върху желанието им за подобрения и промени в кариерата и професионалния свят. Ако са работили здраво напоследък, сега работата им ще бъде забелязана, както и успехите им. Чудесно време да покажат нови идеи, да се посветят на призванието си, да консултират клиенти, да рекламират нещо, да помагат на хора в нужда. Фокусирани са над работата и са заети, но това определено ще им се отплати, пише teenproblem.net.

Риби

Вниманието ще е насочено върху романтичните връзки и партньорствата. През месеца ще бъдат окуражени да прегърнат нови начини на мислене, които досега не са били склонни да приемат. Ще подобрят отношенията си с хората, които са им най-близки. Може да помогнат на човек, когото обичат и който е в нужда. Или да търсят решение на проблемите между тях и партньора им. През септември въображението и креативността им остават на заден план, но по-лесно ще се адаптират и ще правят подобрения във връзките.

Снимка: Pixabay
 


1
2 rate up comment rate down comment 1
....
преди 8 месеца