Семейство Бекъм влезе в конфликт със съседи заради строеж

Известната двойка прави подобрения в имението си в Котсуолдс

22.07.2023 | 18:57 Редактор: Вяра Димова
Семейство Бекъм влезе в конфликт със съседи заради строеж

Виктория и Дейвид Бекъм влязоха в конфликт със съседите си в Котсуолдс. Известната двойка, която има свое имение в населеното място западно от Лондон, иска да строи нов път. Това обаче не се харесва на хората в околните имоти.

Проектът за трасето, което ще стига до дома на Пош Спайс, е на стойност 12 милиона паунда.

Оказва се, че бившият футболист и неговата съпруга вече са получили разрешение за строеж на нова оранжерия и повдигната кухня. Остава само да вземат това за новия път, но срещат неразбирането на съседите си, които се дразнят на множеството преустройства, които Бекъм искат да направят.

Според информацията, Дейвид е подал заявление за разрешение. С него той иска да направи 250-метров път за достъп до дома, докато оранжерията бъде построена. Околните обаче са на мнение, че той може да се справи и без прекия път.

Според един от живущите в близост до имението на Бекъмови, техните планове са напълно безсмислени и са само за "прахосване на ресурси", пише The Sun.

"Вече има път за достъп до имота, така че какъв е смисълът да се прокарва друг, само за да се построи луксозна оранжерия? Това изглежда безсмислено и загуба на ресурси". Това пише в жалба на съсед на известната двойка, изпратена до Областния съвет на Западен Оксфордшър.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС