Бекъм чисти и подрежда нощем, имал обсесивно-компулсивно разстройство

Бившият футболист разкри, че често се кара с Виктория за най-малкото нещо

02.05.2023 | 14:43 Редактор: Вяра Димова
Бекъм чисти и подрежда нощем, имал обсесивно-компулсивно разстройство

Виктория и Дейвид Бекъм са една от най-известните двойки във Великобритания. Двамата дават пример на своите фенове за това как поддържат любовта в дома си толкова години. Освен това са истинско вдъхновение за много родители. Имат и вкус за модни находки. Те се усмихват пред камерите, но затваряйки се у дома, нищо човешко не им е чуждо. Наскоро бившият футболист направи признание за здравословното си състояние, с което доказа, че славата носи множество предимства, но и проблеми.

В предстоящ сериал на Netflix 47-годишният мъж на Пош Спайс разказа за това как в продължение на години се бори със своето обсесивно-компулсивно разстройство. Дейвид не крие, че заради своята разклатена психика се кара с Виктория за най-малкото нещо, като например защо е оставила солта на определено място.

По думите на Бекъм, вследствие на обсесивно-компулсивното разстройство, той стои буден с часове, по време на които чисти неистово и подрежда всичко в права линия.

"Почиствам толкова добре, че не съм сигурен, че това наистина се оценява толкова много от жена ми", казва той, говорейки в своята кухня.

Дейвид изтъква, че когато се събуди и види, че в мивката има мръсни съдове като чаши, чинии и други, се ядосва, защото държи тя да е празна и чиста.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС