Том Круз отделя огромно внимание на колегите си - ето какви подаръци им подари

От плуване с акули до скачане с парашут...

15.07.2023 | 18:30 Редактор: Михаела Димитрова
Том Круз отделя огромно внимание на колегите си - ето какви подаръци им подари

Том Круз е известен с това, че всяка година изпраща на холивудските си приятели кокосова торта за празниците, но този път реши да вдигне летвата още по-високо, отделяйки специално внимание на колегите си от "Мисията невъзможна". 

61-годишният актьор отново е на големия екран със седмата част от екшън поредицата, която носи името "Мисията невъзможна: Пълна разплата, част първа". Освен Круз, в актьорския състав се завръщат познати лица като Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби и Ребека Фъргюсън. Към тя се присъединяват няколко нови имена, включително Хейли Атуел и Пом Клементиев. 
 

Като един от новаците в поредицата, Атуел заяви пред списание People, че е била дълбоко трогната от прекрасните и смислени подаръци, които Том Круз е раздал на колегите си. Тя прекарва цели три години и половина в компанията на холивудската звезда, тъй като снимките се проточват заради коронавируса и изолацията. През това време Атуел е изкарала няколко рождени дни с колегите си, на които е получила специални тортни от Круз. 
 
За един от празниците си актрисата си спомня, че е получила красива амфора от Том, която описва като "красива стара изработка от глина, която има в себе си филтрираща система". Въпреки че в първия момент си помислила, че водата ще бъде ужасна заради глината, Атуел признава, че бързо си променила мнението и сега не може да различи филтрираната от минералната вода. 
 

Пом Клементиев, която също е част от новаците в "Мисията невъзможна" и се изправя лице в лице с героя на Круз, признава, че е голяма фенка на кокосовата торта. 

"Замразявам я, след което я ям замразена. Просто ям от нея всеки ден. Това правех миналата година по Коледа. Започнах я, когато я получих, след което я ядох всяка сутрин, така че се дрогирах със захар. Не беше много добре за здравето ми, но пък беше много вкусно", казва Пом.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС