Осъдиха Кевин Костнър да плаща по $129 хил. месечно на съпругата си

Актьорът я обвини, че се е опитала да го ограби сляпо преди раздялата им

15.07.2023 | 07:52 Редактор: Тодор Петров
Осъдиха Кевин Костнър да плаща по $129 хил. месечно на съпругата си

Кевин Костнър обвини отчуждената си съпруга, че се е опитала да го ограби сляпо преди раздялата им, се казва в новите съдебни документи по развода. Твърденията относно жената на актьора, Кристин Баумгартнер, с която той е в горчив развод, идват няколко дни, след като той беше осъден да ѝ плаща солидната издръжка от 129 хиляди долара на месец.

Костнър е убеден, че майката на най-малките му три деца, си е купувала „лични вещи“ и е теглила пари в брой, използвайки кредитните карти на своя „персонал“, съвсем преднамерено.

Нещо повече, според съобщенията бащата на седем деца „вярва“, че Кристин е „измислила“ този финансов план, преди да подаде молба за прекратяване на брака им на 1 май. Кевин бил убеден, че Кристин е показала „обезпокоителна склонност да харчи неразумно през последните няколко месеца преди раздялата им, без знанието или съгласието на звездата.“

В документите се твърди, че Кристин „нямала обяснение“ за големите разходи. Освен това се казва, че тя е платила на бракоразводния си адвокат Сюзън Уизнър „с кредитната карта на служител на семейството, която традиционно се използва за плащане на сметки на домакинството на Костнър“.

Освен това бившата жена на Кевин си е купила скъп нов автомобил, месеци преди раздялата им, като актьорът сметнал това за „странно“, тъй като двамата с Кристин предимно наемали своите превозни средства.

Четете повече по темата в tialoto.bg 

Снимка, архив: БГНЕС


1
2 rate up comment rate down comment 0
Наблюдател
преди 9 месеца
Кевин много често отсъства по филмовите площадки и съпругата му си намерила нов приятел. Следва развод и резултата е налице. Във Холивуд е така. Елементарно Уотсън. Сигнализирай за неуместен коментар