Планирайте отсега есенната почивка - ето някои предложения

Не изпускайте дестинации като Лугано и Бордо

13.07.2023 | 11:02 Редактор: Вяра Димова
Планирайте отсега есенната почивка - ето някои предложения

Въпреки че лятото е в разгара си, по-предвидливите от вас вероятно вече обмислят кои ще са дестинациите, които могат да посетят през следващия сезон. В следващите редове ще ви предложим няколко места в Европа, които могат да предизвикат интереса ви. Ето ги и тях:

Лугано, Швейцария

Според мнозина есента е един от най-красивите сезони. Ето защо, вместо да изпадате в носталгично настроение и да тъгувате по отминалото лято, можете да си създадете нови емоции и да посетите това приказно място. Традиционният есенен фестивал в Лугано вдъхва живот на улиците и площадите в стария градски център.

Бордо, Франция

Този страхотен град е обявяван за една от най-красивите дестинации в Европа. Бордо ще остави в съзнанието ви не само вкусни, но и незабравими визуални спомени. Историята, гастрономията, топлотата и усмивките на жителите със сигурност ще се запечатат в ума ви завинаги. Това е един от най-красивите региони на Франция. Лозята на Сент-Емилион и плажовете на Аркашон ще ви накарат да се влюбите в Аквитания.

Хановер, Германия

Хановер е рай за любителите на зелените площи – можете да се разходите из някой от многобройните паркове или пък Кралските градини на Херенхаузен или горите на Айленриде. Ако пък сте любители на пазаруването, този град е идеална фешън-дестинация, заради една от най-популярните си търговски улици в Германия, която се намира именно в Хановер.

Четете повече в az-jenata.bg.