Ето какво не трябва да пропускате да сложите в куфара за лятната си почивка

Списъкът обикновено става по-голям с наближаването на ваканцията

08.06.2023 | 20:20 Редактор: Петя Кръстева
Ето какво не трябва да пропускате да сложите в куфара за лятната си почивка

Ако ви предстои пътуване, със сигурност в главата си имате нещо като малък списък, който става все по-голям, колкото повече наближава началото на вашата ваканция. Ето защо в следващите редове ви предлагаме някои от най-необходимите неща, които ще ви трябват за лятната ви ваканция. Ето ги и тях:

Бутилка за вода за многократна употреба

Със сигурност това е много по-добър вариант както от финансова, така и от екологична гледна точка. Можете да вземете дори няколко – за цялото семейство. Така ще си спестите постоянното купуване на вода и изхвърлянето на десетки пластмасови бутилки.

Повече от един бански

Разбира се, че един е достатъчен, но никога не знаете дали няма да ви се наложи да използвате резервен. Помислете за някой модел в по-тъмен цвят или с по-висока талия, ако времето на почивката ви ще съвпадне с месечния ви цикъл. Ако през този период не обичате да носите дори бански, можете да си вземете шорти за плуване, панталонки за сърф или други водни спортове.

Капки за очи

Ако очите ви често пъти се зачервяват и са чувствителни, вземете със себе си капки за очи. Сухият въздух и по-високите температури в хотелските стаи могат да повлияят по негативен начин на очите ви и да засилят неприятните усещания.

Четете повече по темата в az-jenata.bg