Дъщерята на Сталоун: Превръща се в истински Рамбо пред всяко мое гадже

Ново предаване разказва за живота на семейството

20.05.2023 | 17:08 Редактор: Вяра Димова
Дъщерята на Сталоун: Превръща се в истински Рамбо пред всяко мое гадже

Всяко едно момиче знае, че запознанството между баща и гадже е истинско предизвикателство. И двамата са притеснени, опитват се да не изложат или да не вбесят любимата си дама, но в същото време гаджето е подложено на истински разпит.

С такъв проблем се сблъскват и дъщерите на Силвестър Сталоун, който не само че се бие постоянно на големия екран, но изглежда доста респектиращо и в реалния живот. 

В момента се излъчва риалити предаването "Семейство Сталоун", което разказва за живота на известната фамилия по примера на Кардашиян. Именно там се разискваше и темата за първите срещи между гаджетата на Систин, София и Скарлет с техния известен баща.

26-годишната София споделя, че Силвестър се превръща в истински Рамбо, когато е представен пред потенциалните зетьове. По-малката ѝ сестра Систин потвърждава и допълва, че намирането на половинка при наличието на такъв строг и взискателен баща е доста трудно.

"Първият път, когато момче ме изпрати до къщата на родителите ми и се опита да ме целуне, аз бях много развълнувана и леко нервна. Изведнъж то погледна към балкона и се изплаши, защото баща ми седеше на втория етаж в тъмната част на терасата, за да се вижда само силуетът му", спомня си Систин. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС