Принцеса Ан - най-голямата опора на крал Чарлз III, винаги пазеща гърба му

Тя е описана като най-трудолюбивия член на кралското семейство

13.05.2023 | 12:34 Редактор: Искра Ангелова
Принцеса Ан - най-голямата опора на крал Чарлз III, винаги пазеща гърба му

Позицията на принцеса Ан плътно до брат ѝ - крал Чарлз в неговия коронационен портрет показва колко много той разчита на нея. Дъщерята на покойната кралица Елизабет многократно е описвана от медиите като "най-трудолюбивият член на кралското семейство" и това явно не е останало незабелязано от нейния по-голям брат.

Последният портрет от Бъкингамския дворец показва всъщност колко близки са си двете най-големи деца на покойните кралица Елизабет и принц Филип, твърдят експертите.

Принцеса Ан позира плътно до брат си във въпросния портрет, което пък е най-значимият и сигурен сигнал, че той ще разчита най-вече на нея по време на управлението си.

На снимката, която показва 74-годишният крал Чарлз и 75-годишната му съпруга кралица Камила, заедно с други висши членове на кралското семейство, 72-годишната Ан позира усмихната до новокоронования монарх, облечена във военната си униформа.

"Позиционирането на Ан "не е случайно", каза професионалистът по връзки с обществеността Ричард Фицуилямс пред MailOnline, обяснявайки, че жестът показва колко много Чарлз "оценява" сестра си като самият той я е описвал като "изключително трудолюбива".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС