Няма да се помирят: Без лична среща между Хари и Уилям на коронацията

Херцогът на Съсекс ще бърза да отпътува за САЩ

21.04.2023 | 10:25 Редактор: Искра Ангелова
Няма да се помирят: Без лична среща между Хари и Уилям на коронацията

Принц Уилям и принц Хари, противно на очакванията и надеждите на феновете, не планират да организират лична среща и да предприемат стъпки към помирение по време на коронацията на Чарлз III през май.

Според редактора на списание Majesty - Ингрид Сюърд, херцогът на Съсекс е провел сърдечен телефонен разговор с баща си Чарлз III в събота в опит да облекчи напрежението между двамата.

В същото време обаче все още не се планират значителни промени в конфронтацията между двамата братя. Сюърд отбелязва, че през май в Обединеното кралство Хари и Уилям едва ли ще имат възможност да говорят очи в очи, тъй като и двамата имат "много натоварени графици". Така че всички лични разговори ще бъдат отложени за по-добри времена.

В същото време Ингрид подчерта, че сближаването между херцога на Съсекс и баща му вече е голяма стъпка. Освен това тя припомни, че принц Хари все още не се е виждал лично с никого от членовете на кралското семейство след излизането на скандалните му мемоари - Spare. Но книгата все пак стигна до Камила Паркър-Боулс, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Там кралицата не е описана в особено добра светлина. Хари не пропуска да направи удар и към брат си Уилям и това, че между тях е имало разправия, завършила с физическа схватка, както и за пореден път припомни за враждата между съпругата му и Кейт, която се зародила при подготовката на тяхната сватба.

Хари много ще бърза да си тръгне от церемонията и веднага като свърши ще отпътува за дома си в САЩ, за да стане част от празненството по случай четвъртия рожден ден на сина му Арчи.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ба го
преди 1 година
Тия с много имена ве, трудно се ориентира човек, Хари, мари, херцога на Съсекс, а разбери са за кой става дума ве Сигнализирай за неуместен коментар