Плутон влиза във Водолей - период на промени, най-големите ни страхове излизат наяве

Това се свързва с нашето подсъзнание, с нещата, които сме "замели под килима"

22.03.2023 | 11:39 Редактор: Искра Ангелова
Плутон влиза във Водолей - период на промени, най-големите ни страхове излизат наяве

На 23 март Плутон влиза в знака на Водолей. Плутон е планетата на дълбоката трансформация. Той управлява циклите на смъртта и прераждането. Неговата енергия е много силна и след "огъня, който изгаря ненужното, от пепелта се възражда нещо ново". Плутон се свързва с нашето подсъзнание, с нещата, които сме "замели под килима".

Той представлява и нашите най-дълбоки желания, страхове. Движи ни през постоянен цикъл на "смърт и прераждане", докато се трансформираме в най-пълния си потенциал. Но разбира се, доколко ще му позволим да отдаде енергията си, зависи от нас и нашето ниво на съзнание. Плутон често води и до край на нещо, но ни насочва и в посока на това къде се крие силата ни.

В периода от януари 2008 година до 23 март 2023 година той прекара време в знака на Козирог и е време да премине във Водолей. Това се случва за първи път от над 200 години. Докато беше в Козирог, той е засегнал проблеми, свързани с големия бизнес, материализма, финансовия сектор, законите и разпоредбите.

В знака на Водолей можем да забележим трансформация в области, свързани с технологии, изкуствения интелект, общността, хуманитаризма. Транзитът на Плутон във Водолей активира трансформация в определена област от живота ни, но коя ще е тя зависи от наталната карта на всеки.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.