Тези три зодии винаги искат да си отмъстят

Те не понасят да бъдат предавани

01.03.2023 | 10:33 Редактор: Искра Ангелова
Тези три зодии винаги искат да си отмъстят

Тези зодии просто не могат да се примирят с нечестността. Те не понасят да бъдат предавани, задължително искат да отмъстят и търсят отплатата. Вижте с кои знаци да внимавате, според "NYPost".

Телец

Управлявани са от Венера - планетата на красотата и любовта. Затова те търсят отплата, но по някак по-красив начин. Искат да са изискани и елегантни, дори когато отмъщават. Опитват да демонстрират колко са привлекателни, колко добре изглеждат, как хубаво се е наредил живота им. Показват луксозни вещи и скъпи тоалети, искат другите да завиждат. Спортуват, влизат във форма и си живеят живота. Показват на колко невероятни места ходят и как нищо не може да ги сломи, колко по-щастливи са станали.

Скорпион

Когато един Скорпион е наранен или предаден, той ще превърне живота ви в ад. Тези зодии не забравят и не прощават. Скорпионите обичат много силно, изключително чувствителни са и приемат много тежко предателството. Ще разкриват ваши срамни тайни, ще пускат слухове за вас. Правят всичко, за да дестабилизират враговете си. Много са потайни и хитри, може да изчакват много време, за да отмъстят, но определено ще го направят. Точно, когато мислите, че са забравили, те ще отвърнат с нещо, което ще ви съсипе. Мислят точно така - колкото по-късно, толкова по-мръсно, пише teenproblem.net.

Козирог

Определено знаят как да отмъщават. Те са много сериозни, дипломатични, рационални зодии. Измислят добри стратегии и са умни. Ще ви го върнат тъпкано, но по цивилизован начин и изобщо няма да го очаквате. Може да се наложи да им плащате обезщетения, да продадат всички подаръци, които сте им давали и да изкарат пари, да ви надхитрят и да печелят от ваши начинания. Козирозите може да ви злепоставят в работа или училище, да ви лишат от хоби или професия, защото знаят ваши мръсни тайни. Имат безброй оригинални идеи.