Венера премина в Овен - внимавайте с парите, любов очаква няколко зодии

В този период ставаме директни

21.02.2023 | 21:50 Редактор: Искра Ангелова
Венера премина в Овен - внимавайте с парите, любов очаква няколко зодии

На 20 февруари (когато е и новолуние в Риби) планетата на парите, красотата и любовта - Венера, преминава в знака на Овен. Тя ще се задържи така до 17 март. Какво ни носи този транзит? Любов, разбира се! Тя може да е спонтанна, директна, да не чакаме другия да направи първата крачка, а ние да действаме. Възможно е бързо да се влюбим и също толкова бързо да сменим обекта на желанията си.

Важно е да внимаваме как комуникираме с другите, за да не си създадем конфликти.

Преследването е много вълнуващо за нас под това огнено влияние на Овена. Ставаме по-смели, свежи, но и малко по-нетърпеливи, когато става дума за любовните въпроси.

Овенът е известен с любовта си към преследването и завоеванията. Той е откровен и затова сега ще можем по-лесно да се научим да казваме "не". Желанията ни като цяло ще бъдат интензивни, ще ги изразяваме спонтанно, ентусиазирано и директно. В любовта ще търсим играта на преследването. В добра позиция за любовни забавления са Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Когато Венера е в този зодиакален знак, желанието ни да се забавляваме, както и за любовта се повишава. Трябва обаче да внимаваме с парите, тъй като е възможно да похарчим излишни суми в желанието си да се забавляваме. Ето защо с финансите не бива да си позволяваме да сме импулсивни.

Също така, много дейности могат бързо да ни омръзнат.

Управляващата планета на Овена е Марс. Това е огнен зодиакален знак, мъжествен по природа и енергията му е индивидуалистична, смела и е напълно противоположна на природата на Венера. Въпреки това, когато планетата на просперитета прави транзит в този знак, определено "противоположностите се привличат".

Четете цялата статия в az-jenata.bg.