Тези зодии ще срещнат любовта от пръв поглед до края на годината

Лавина от ярки чувства ще завладее Телците

12.02.2023 | 21:11 Редактор: Вяра Димова
Тези зодии ще срещнат любовта от пръв поглед до края на годината

Любовта от пръв поглед съществува. Пригответе се за някои много неочаквани и интересни събития.

Телец
Като обикновени хора във всеки смисъл на думата, Телците не искат и да чуят за любов от пръв поглед. Първо, трябва да проверите всички кандидати за сериозността и искреността на чувствата, да организирате тест със семейна вечеря с родителите си, да изядете половин килограм сол с нов познат и едва след това да се отпуснете малко. Но не и през 2023 г. Ще се случи така, че този път лавина от ярки чувства ще ви покрие с главата.

Лъв
Страстни и романтични, Лъвовете често се влюбват в непознати. Поне веднъж месечно. Рядко обаче отивате отвъд лекия флирт, който е само за да се поддържате в добра форма. През 2023 г. звездите ще се съберат в едно намерение да ви хвърлят истинска любов, предназначена да обърка всички планове и решително да нахлуе в ергенския живот на Лъва.

Козирог
През 2023 г. кариеристите и прагматици Козирози, които отдавна са престанали да вярват във великото и светло чувство, със сигурност ще преразгледат житейските си принципи. На първите циници и скептици е гарантирано съдбовно запознанство, което ще зашемети и ще накара сърцето да бие по-бързо. Звездите съветват да не се прозявате и да се оглеждате внимателно, защото любовта от пръв поглед може да ви чака навсякъде.

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: pixabay