Родени за свалячи: Тези зодии за магьосници във флиртуването

Имат способността да скъсяват дистанцията мигновено

03.03.2023 | 11:39 Редактор: Петя Кръстева
Родени за свалячи: Тези зодии за магьосници във флиртуването

Флиртът е талант, който не всеки владее. Някои зодии обаче се открояват с особени качества във флиртуването, които им помагат да бъдат по-успешни в любовта и срещите. Тези зодии имат способността да скъсяват дистанцията мигновено, да топят ледовете и да намират път към всеки с индивидуалния си подход и усет към човека отсреща.

Въздушните и огнените знаци са сред първенците по майсторство във флирта. Те са по-склонни да бъдат шумни, комуникативни, привлекателни и флиртуващи в сравнение с останалите. Огнените и въздушните знаци са и по-влюбчиви. Любовният огън в тях се пали лесно и вероятността да ви кажат, че са влюбени във вас много бързо след началото на връзката ви е голяма.

Близнаци

Управляващата планета на Близнаците е Меркурий. Той е известен с контрола си върху комуникацията. Не е изненада, че Близнаците са комуникативни, общителни, бъбриви. С тях никога не е скучно. Винаги знаят как да привлекат вниманието, да завладеят компанията и да направят общуването приключение. Те са мислители. Бързият им и динамичен ум насочва погледите към тях и бързо ги прави център на вниманието.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay