8 трика, които ще ви превърнат в истинска богиня в леглото

За да го подлудите – обсипете го с целувки

19.03.2023 | 23:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
8 трика, които ще ви превърнат в истинска богиня в леглото

Когато става въпрос за секс, всички мислим, че знаем това-онова. Но в ежедневието си, забързани и залисани, често пъти плътските удоволствия се превръщат в поредното задължение. Може би е дошло време да си признаете, че сте попаднали в клопката на рутината. В следващите редове ще ви предложим няколко трика, които ще ви превърнат в истинска богиня в леглото. Ето ги и тях:

Обсипете го с целувки

За никого не е тайна, че сексът започва много преди сексуалния акт. За миг спрете и забавете ход. За да го подлудите – обсипете го с целувки. Не пропускайте нито една част от тялото му. Започнете от върховете на устните, ушите, врата, раменете, мишниците, корема… и по-надолу. Не пестете вашите ласки и ще видите как любимият ви се топи като масло в ръцете ви.

Заиграйте се с тялото му от кръста надолу

За да нажежите обстановката, накарайте го да потрепери. Докосвайте (волно или неволно) областта под пъпа, още докато сте с дрехи. Натискайте се, сякаш сте тийнейджъри, които за пръв път опитват от сладкия плод на любовта. Не бързайте да се разсъблечете. Отлагайте този момент до последно. Усетете опипвайки колко много той ви желае.

Накарайте го да тръпне какво го очаква

Загатнете му какво го очаква – пуснете му палаво съобщение или пък му изпратете провокативна снимка. Вечерта сложете малко по-дързък грим, направете си прическа с повече обем. Забравете за предразсъдъците или пък за изрази от типа на: "Аз не съм такава".

Пуснете фантазията си в ход

Освободете съзнанието си и се разровете дълбоко в него. Ако искате да го побъркате, отпуснете се и му говорете за вашите фантазии. Със сигурност той ще бъде изненадан, особено ако сте от жените, които са по-консервативни в леглото.

Прочети още в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay


1
1 rate up comment rate down comment 0
...
преди 1 година